Yan gelip yattılar

Varsın ölsün gençlerimiz, çocuklarımız yansın ocaklar, nasıl olsa ateş düştüğü yeri yakıyor, benim çocuğum  henüz askere gitmedi, gidene kadarda biter nasıl olsa terör, çoğumuz böyle düşünüyoruz değil mi ama bitmeyecek, lanet olası terör bitmeyecek bitirilmeyecek, sıra bize de gelecek.
    Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın,` şehit babası sizlere hakkımı helal etmiyorum dünya ve ahirette iki elim yakanızda` dedi diye 11 ay ceza yedi. Manevi dünyamıza dokunuyor  hatipler  şehitler cennetin başköşesinde, onlar ölü değil diridirler diye su serpmeye çalışıyorlar yüreklere. Ben çocuğumu, diğer anaların babaların çocuklarını sıra sıra tabutlara sarılı olarak gördüğümde, yediğimden, içtiğimden aldığım nefesten utanıyorum.
      Türkiye gazetesinin muhabirleri anlatmış, operasyonları canlı takip etmek üzere bölgeye gittiklerinde, teröristlerin kendilerini nasıl canlı kalkan yaptıklarını ve   böyle vahşet  görmediklerini.   Üç karakolunun tamiratını, güvenli derecede yapamıyorsun, tedbirini almıyorsun, tecrübesiz askerini kurtların içine salıyorsun, ondan sonrada şehitlik mertebesi yüce mertebe diye insanları teselli etmeye çalışıyorsun, yok böyle bir teselli kabul etmiyoruz.
             Bu saldırılar ilk kez gerçekleşmiyor yıllardır aynı karakollarda kaç can verdik. Bile bile ölüm budur. Yazıktır günahtır, daha bıyıkları terlememiş çocuklarımızı bile bile gönderiyoruz  askere ve ölüme. Artık vicdani retçilere kızmıyorum, kimse çocuğunu sağlam olarak gönderip bayrağa sarılı şekilde gelmesini istemez. Yetim kalan yavrular, dul kalan gelinler, şehit anaları, babaları, şehidim hakkınızı helal edin bizlere, sizler yan gelip yatarken şehit  oldunuz.
     Suç Suriye`nin oldu, kapımızın önünü yıllardır başkalarına süpürtürsek bir gün gelir o kapıyı sahiplenirler. Konuşan kalemler içerde, konuşmak isteyen korkudan konuşamıyor, korku dağları ve umursamazlık, uyuşukluk kanımızı sarmaya başladı. Hiçbir Müslüman bu mübarek günlerde bu zulmü yapmaz.
Türkiye’nin başı sağolsun
Sevgiyle kalın.
  • BafraHaber Yorum
  • Yan gelip yattılar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0