Muhsin Yazıcıoğlu Dualarımız Sizinle

Dualarımız Muhsin Yazıcıoğlu ve yanında bulunan insanlar için, maalesef her zaman olduğu gibi işimiz Allah’a kaldı. Bu yazıyı okuduğunuzda helikopterin düşmesi üzerinden iki gün geçmiş olacak ve halen daha yeri tespit edilmiş değil. Tabi buda umutlarımızı tüketiyor, öfkemizi artırıyor.Sanki helikopter Bermuda şeytan üçgenine düştü, yada yer yarıldı dibine girdi ne biçim arama taramaydı bu anlamadık. Üç bin kişi arama tarama yapıyormuş, değil üç, beş bin kişide olsa bu şekilde ulaşamazlar. Hükümet tüm samimiyetiyle gerekenleri yapıyoruz diyor ama hava şartları yüzünden olmuyor.

      Zaten önemli olanda böyle olağan üstü durumlarda hareket edecek profesyonel kurtarma ekiplerinin olması, normal şartlarda elbette ulaşılır, her şeyimiz eksik, yazık ya gerçekten çok yazık. 

 İHA muhabirinin yirmi dakikalık konuşmasında yer tespit edilemiyor, ve sadece ayağı kırılmış olan bu insan, ulaşılamadığı için donarak ölmüş olabilir, temennimiz dualarımız elbette sağ salim bulunmaları.

 Pes! daha ne diyelim bu cep telefonlarının sinyallerinden dünyanın bir ucundaki insanlara ulaşıyorlar, yerini tespit ediyorlar, biz bir şey yapamıyoruz, daha nerden sinyal alındığı tespit edilemiyor, bir oradan bir buradan sinyal alınıyormuş nasıl iştir bu`

 Yanlış bilgilendirmeden, haberlerden dolayı, geç ve eksik davranıldı, zaten geceleri çalışma yapılamıyormuş verilen bilgiler böyle olunca  aklımıza istemediğimiz kuşkular üşüşmeye başladı .

   Daha öncede kazalar geçiren Muhsin Yazıcıoğlu kendi ağzıyla, bunlar normal kazalar değil diyerek açık açık basına söylemiş.Muhsin Yazıcıoğlu Türk siyasetinin, ve Türk birliğinin,  önemli taşlarından biriydi,  efendi , mert, cesur, bir insan ve siyaset adamıydı, ve bence pek çok kilitli kalan Türkiye günde mininde anahtarıydı.

    Dualarımız seninle , dualarımız yanında bulunan insanlarla ,ve umutlarımızı yitirmedik, yapacağın ve ortaya çıkaracağın çok şey var Muhsin Başkan. Bir an önce bulunmalarını istiyoruz ve diliyoruz.

                                                                                                 Sevgiyle Kalın

 

  • BafraHaber Yorum
  • Muhsin Yazıcıoğlu Dualarımız Sizinle içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0