Çarşamba`ya yeni modern stadyum

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ayvacık Yolu üzerinde Şeker Fabrikası yanında yapılacak olan yeni şehir stadyumunun inşaat çalışmalarının başladığını açıkladı.

Bize de Çarşamba`yı tebrik etmek düşer. Her alanda Bafra`ya fark atmaya devam eden Çarşamba, 3. Lige çıkışını fırsat bilerek stadyumunu yeniliyor. Aşağıdaki haberde Çarşamba stadyumu hakkında bilgilere sahip olcaksınız.
Onlar 3. lig serüvenlerini yeni ve modern bir stadyum ile taçlandırırken biz TRİLYONLARI adeta hovardaca harcayarak heba ettik.

Takımı trilyonlar harcayarak düşüren beceriksiz yönetim ve kaynağı şimdi tekrar çıkarmak için ısrar ediyor. Sanki babalarının babası ve işletmesi de `BİR DAHA` diyorlar.

Söylenecek söz bulamıyoruz`

Editör

HABER
Çarşamba Belediyesi`nin `Doğuyaka Kentsel Dönüşüm Çalışmaları` kapsamında kaldırılacak olan Yeşilırmak Şehir Stadyumu taşınıyor. Çarşamba Belediyesi, projesi Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü`nden onaylı olan yeni şehir stadyumu için çalışmalara başladı. Yeni stadyum Ayvacık Yolu üzerinde yapılıyor.
`İLÇEMİZE YAKIŞIR BİR STADYUM OLACAK`
Çarşamba`ya modern bir stadyum yapacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, `Yeni Şehir Stadyumunu Ayvacık Yolu üzerinde Kirazlık Çay Mahallesi`nde Şeker Fabrikası`ndan aldığımız 42 dönüm araziye taşıyoruz. Bu yıl 3. ligde mücadele etmeye hak kazanan Çarşambaspor`umuza ve ilçemize yakışır bir stadyum yapacağız. 5 bin kişi kapalı tirübün kapasiteli olacak olan Yeni Şehir Stadyumu`nda, 9 kulvarlı atletizm pisti, tam donanımlı sporcu odaları, kafeteryalar yer alıyor. Stadyumu Çarşambaspor maçlarının dışında diğer spor dallarına da hizmet verecek kapasite ve donanımda inşa ediyoruz.` diye konuştu.

  • BafraHaber Yorum
  • Çarşamba`ya yeni modern stadyum içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0