Bafra Siyaseti AK Parti’ye kilitlendi

Bafra nefesini tutmuş Bafra’nın Belediye Başkan adaylarının isimlerini bekliyor. Bugüne kadar dolanan isimleri yazsaydık başınız dönerdi. 

Küçük bir değerlendirme ile Bafra’da ismi geçen kişileri sizinle paylaşalım…

MHP: ABDURRAHMAN ÇAMAŞ

Abdurrahman Çamaş MHP’den aday adaylığını açıkladı. Şu ana kadar MHP’den başka bir kişi adaylık başvurusunda bulunmadı. Cumhur ittifakı kapsamında bir gelişme olmazsa MHP’nin adayı Abdurrahman Çamaş. 

CHP-İYİ PARTİ: KEMAL BÜTÜNER

CHP’nin adayı olarak belirlenen Kemal Bütüner’in ise yeni bir gelişme ile İYİ Parti’nin adayı olarak seçime girmesi bekleniyor. 

YA AK PARTİ?

Her seçim öncesi olduğu gibi bu seçimde de birçok isim konuşulmakta. 

Bildiğiniz isimler, aday adaylığı başvurusu yapan Tuncay Yurduseven, Recep Ayfer, Kemal Şenocak, Osman Genç ve Ramazan Hokka. 

Ramazan Hokka ismini çok duymadınız. Anket açtığımızda biz de ismini duymamıştık. Aslen Bafralı olan ve Bafra’dan bir aile ile İstanbul’da iş ortaklığı yapan Ramazan Hokka’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğullarından birinin isteği ile Bafra’ya gönderildiği konuşulmakta. 

Daha fazlası var…

Ramazan Hokka’nın kapalı kapılar ardında “ben aday adayı değil adayım” dediği dedikodu ediliyor. Biz hiçbirine şahit değiliz. Gizemli Hokka ile ilgili dolanan iddialar bundan ibaret değil. Hokka’nın bu başvuru ile ismini tanıttığı bir sonraki milletvekilliği seçiminde Bafra’dan milletvekili aday gösterileceği konuşulmakta.

Bir de aday adayı başvurusu yapmadığı halde ismi geçenler var. 

Bu yazacaklarımdan kendilerinin de haberi olmayabilir. 

Şükrü Neiş ve Ahmet Yeni…

Geçenlerde biri, “Şükrü Neiş’i Ankara’ya çağırmışlar” haberin var mı dedi.

Dün de Ahmet Yeni’nin yakınları “Dayım aday olacak” demiş.

Tabi bir de Zihni Şahin ve Hamit Kılıç var. 

Zihni Şahin cephesi hala Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı bekliyor. Olmazsa, mutlaka bir ilçeden aday gösterileceği beklentisi yüksek. Bunlar içinde pek tabii ki Bafra da var. 

Ve son olarak Hamit Kılıç…

Rakipleri dahi Hamit Kılıç için “yüzde altmış” diyor. 

Yazıdan da anlaşılacağı üzerine hepsi tevatür. 

Ali İhsan

25 Aralık 2018, Salı


  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Siyaseti AK Parti’ye kilitlendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0