Ahmet Yeni öyle bir söz söyledi ki

Bafra Haber Ahmet Yeni`ye karşı algısı, Bafra Haber AK Parti`ye karşı algısından iyidir. 
Herhangi bir partiye karşı olmadığımız için AK Parti`ye karşıymışız gibi bir algının ortaya çıkmasına karşı çıkarız. 
Herhangi bir partinin yanında olmadığımız için AK Parti`ye karşıymışız gibi bir algının ortaya çıkmasına da karşı çıkarız. 
Ahmet Yeni ne yapıyor? 
Ahmet Yeni, her fırsatta ya da fırsatlar yaratarak, “Aşcı Ailesinden Allah Razı Olsun, Bafra`ya hayırlı bir bağışta bulundular. Onları unutmayacağız. Başımızın üstünde yerleri var. Biz de onların bu fakülte yolculuğunda, fakültenin yapımındaki engelleri çözmek için elimizden gelen desteği verdik, vereceğiz.” diyeceğine,
Öyle bir söz söylüyor ki, tehdit mi şantaj mı siz karar verin. 
Şöyle diyor Ahmet Yeni zamanın birinde AK Parti Bafra İlçe binasında: “Fakülte sözü verdik ve inşaatı bir yandan devam ediyor. Tabi biz bunları yaparken, diğer arkadaşımızın da, yani yatırımcı firmanın, Kaya Aşcı Beylerin de biz birçok konularını da çözüyoruz. Bunun da az çok şöyle bilinmesini istiyoruz, çok fazla seslendirmiyoruz ama. Hep beraber hem Bafra`ya hem ülkemize onlar yatırım yapıyor biz de onların önünü açmaya devam ediyoruz.” 
Dünyanın hiçbir yerinde bir şehre yapılan fakültenin kim tarafından yapıldığı bu kadar sorun olmamıştır. Bağışçının parası sulandırılmamıştır, bağışçının parası üzerinden siyaset yapılmamıştır ve son olarak tehdit gibi algılanabilecek sözler sarf edilmemiştir. Çarşambalı bir dostumu aradım ve Çarşamba`daki durumu sordum. Siyasetçilerin Çarşamba`ya geldiklerinde, hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu`nun hayırlarının üstüne konup konmadıklarını, biz yaptık, biz yapıyoruz diyerek sahiplenip sahiplenmediklerini sordum.
Cevap basitti: Baş üstünde tutuyorlar, her fırsatta onurlandırıyorlar... Evet, başka şehirlerde bağışçılar el üstünde tutulurken biz de iç ediliyor. Fakülteleri siyasetçilerin yaptığı bağışçıların da destek olduğu gibi sözler sarf ediliyor. Bir sonraki yazım Ahmet Yeni'nin bunları neden yaptığı üzerine olacak. 
Ali İhsan Başaloğlu

  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Yeni öyle bir söz söyledi ki içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0