Siyasi istikbal mi, siyasi ikbal mi 2

Geçmişe yönelik bütün bu olumsuzluklar göz önüne alındığında yeni başkan ve yönetimi,
 
— Dik durma,
— lçemizin sorunlarının çözümünde bilgili ve istekli olma,
— Kurumlarla koordineli birlik beraberlik içerisinde çalışma, 
Noktasında kendilerine büyük görev ve sorumluluk düşmektedir.
 
Gördüğümüz kadarı ile gelecek yerel ve genel seçimlerde belediye başkanı ve milletvekili olma hevesi içerisinde olanlar ilçe başkan ve yönetimini kendi istekleri çerçevesinde oluşmasını sağlamak için kulis yapmaktadırlar.
 
Kısacası çakallar ininden çıkmış sahada yer kapma peşindeler.
 
Kişilerin siyasi ikballeri ilçemizin siyasi ikbalinin önüne asla geçmemelidir.
 
Bu şehir biriken sorunların yumak olmuş hali ile yoğrulurken birilerinin siyasi ikbal peşinde koşması bu şehre ihanettir.
 
Bu şehre geçmişte ihanet edenler sokakta halktan nasıl itibar görmediyse bundan sonra da göremeyeceklerdir. İster milletvekili, ister belediye başkanı veya il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi olsun.
 
Her ne kadar fiziki anlamda bu şehirde bir takım çalışmalar yapılıyor olsa da hala bu şehir,
 
Geçmişte,
 
— Küçük bir köy kentti.
 
Bugün,
 
— Büyük bir köy kent görünümündedir.
 
Bu nedenle iktidar partisinin ilçe yönetim ve başkanını seçerken genel merkezin, gelecekte belediye başkanı ve milletvekili olacakların istekleri değil, bu şehrin isteklerine cevap verecek şekilde olmalı oluşturulmalıdır.
 
İlçe başkan ve yönetiminin siyasetçi olarak ilçemizi yöneten amir ve bürokratlara “Emrinizdeyiz” diyebilecek alçak gönüllüğü mütevazılığı göstermelidirler.
 
Ta ki ilçemizi yöneten amir ve bürokratlar yanlış ve hatalı işler içerisine girene kadar. Hatalı ve yanlış işler içerisine girdiklerinde siyasilerin hizmetinde, hışmına uğrayacaklarını anlayana kadar.
 
Yeni yılda yeni yönetimle yeni ümitlere, yeni ufuklara, yeni hizmetlere kavuşan bir modern bir şehre kavuşma temennisi ile.
 
Not: Sağlık sorunlarım nedeni ile yazılarıma ara vermek zorunda kaldım. Bundan sonra ilçemiz ile ilgili değişik konu ve sorunları dile getireceğim yazılarımla sık-sık beraber olacağız.
 
Saygı ve sevgilerimle
İsmail Karahan
  • BafraHaber Yorum
  • Siyasi istikbal mi, siyasi ikbal mi 2 içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0