Sempozyuma gelmeyen vekiller

Gelelim bir takım bahanelerin arkasına sığınarak sempozyuma katılmayıp kendini ötekileştiren, sempozyum sonrası ilçemizde cirit atan milletvekillerimize.
 
Kim ne derse desin. Kim ne şekilde değerlendirirse değerlendirsin. Kim ne şekilde düşünürse düşünsün.

“Potansiyellerinden Hedeflerine Bafra sempozyumu” Bafra sevdalılarının, Bafra’nın dertleri ile dertlenenlerin el ele gönül gönüle vererek birlik beraberlik içerisinde ortak akılda bir araya gelmelerine sahne olmuş, başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır.

Bafralının çıkış noktası olan bu gününde;
 
İktidar Partisi Milletvekilleri,
- Ahmet Yeni
- Mustafa Demir
- Cemal Yılmaz Demir
- Çağatay Kılıç
- Tülay Bakır
Muhalefet Partisi Milletvekilleri,
- Cemalettin Şimşek
- Haluk Koç
- İhsan Kalkavan
 Neredeydiniz`
 Sizlerin seçim sürecindeki ortak söyleminiz “Doğduğumuz ve doyduğumuz toprakların insanlarının, sorunlarında iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olup dertleri ile dertleneceğiz” sözünü vererek oy almadınız mı`
 Hani neredesiniz`
Bakanımız Suat Kılıç’ın katılmamasını normal karşılayabiliriz. Ama sizlerin katılmamasının ölüm ve hastalık hariç hiçbir gerekçesi olamaz.
İlçemiz ile ilgili sempozyumda ortaya konan gerçekler kitap haline getirilerek uygulama aşamasına geçilmesi takip edilecektir.
İlçemizin beklenen günü gelecek.
Beklenen günün gelmesinde çile çekmek, çile çektirilmek bu ilçe halkını yıldıramayacak azim ve gayretlerini söndüremeyecektir.
 Saygılarımla
 İsmail Karahan

  • BafraHaber Yorum
  • Sempozyuma gelmeyen vekiller içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0