HALKIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN

Türkiye`nin bir aydınıydı Muhsin Yazıcıoğlu. Yıllardır siyasetin içindeydi ve Türkiye onu yakından tanıyordu. Halkının sorunlarına karşı duyarlı bir devlet adamıydı. İnandığı değerleri savunmakta son derece cesur ve samimiydi. Halkının değerleriyle barış içersindeydi. İki gündür, ülkemiz her kesimiyle ekranlara kilitlendi ve canlı bulunabilmeleri için dua edildi. Parti olarak da sağduyu ve dua çağrılarını takdirle karşılıyorum, üzüntülerini paylaşıyorum.

          Enkaza daha hızlı ulaşılmasını isterdim. İnşallah bundan ders alınmıştır. İlgili birimlerin zor hava koşullarına karşın canla-başla çalıştıkları konusunda şüphem yok.

          Sayın Yazıcıoğlu`nun genç yaşta ve trajik bir şekilde hayatını kaybetmesi tüm Türkiye`yi yasa boğmuştur. `Her nefis bir gün ölümü tadacaktır` ayeti uyarınca teslim olmaktan başka yapacak başka bir şey yoktur. Ne mutlu ki ardından binlerce insan tek yürek olmuştur. Kısa ama faydalı ve saygın bir ömür sürmüştür. Peşinden yüzlerce insanın gözyaşı dökmesi, ne kadar çok sevildiğini de göstermiştir. İnşallah, böylesine değerli aydınlarımızın değeri hayatta iken de bilinir ve desteklenir. Kendisine Allah`tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun. Sevenlerine de sabır diliyorum.

  • BafraHaber Yorum
  • HALKIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0