Bafra Belediye spor`da sular durulmuyor

Bunu da doğal karşılamak lazım. Çünkü Belediye spor olduğu müddetçe sular durulmayacak, söylendi ve dedikodular bitmeyecek, istikrarı her zaman bozmak isteyenler olacaktır.
 
Sezon başında yönetim oluşturmakla başlayan sıkıntılı süreç, yönetim oluşmasına teknik kadro ve oyuncuların tamamlanmasına rağmen hala devam ediyor.
 
Her ne kadar Bafra Belediye spor ayrı bir tüzel kişiliği olsa da isminden de anlaşılacağı üzere Belediyeye ait spor kulübüdür. Bu nedenle başkan ve yönetiminin ağırlıklı olarak belediyeye bağlı şahıslardan oluşması doğaldır. Nitekim de öyle olmuştur.
 
Yeni yönetim ve Hocamızın hazırlamış oldukları proje ile Bafra’da  sporun önü açılacaktır.
 
Yönetim ve hocamızın Projesi nedir `
 
Yönetim ve hocamızdan aldığımız bilgilere göre;
 
__Bafra belediye spor bu sezon 3.lig teki konumunu koruyacaktır.
__Birinci derece hedefi 2.ci lige çıkma olmayacaktır.
__Altyapı çalışmasına ağırlık verecek, gelecek sezon hem kendi oyuncusunu tedarik edecek, başka kulübelere oyuncu vererek gelecek sezonun finansmanını sağlamada katkı sağlayacaktır.
 
Alt yapısı olmayan bir spor kulübünün gelecek vaat etmesini beklememiz hayaldır. Yıllarca Bafra’da bunun sıkıntısı yaşanmıştır.
 
Her sezon başı sporcu sıkıntısı ile başlarız. Sporcuların bonservis bedellerini öder transfer ederiz.  Sezon sonu sporcularımız gider yeni sezona sıfır tan oyuncu arayışına gireriz.
 
Yeni yönetim ve Hocamızın altyapı projesi ile bu sorun ortadan kalkacak, Sporun geleceğine yatırım yapılmış olacaktır. Kısacası Bafra’da spor ta futbolcu  yetiştiren fabrikanın temelleri atılmış olacaktır.
 
Bu proje gerçekleşir,  Efsane Bafra spor isminde bütünleşme sağlanıp halka mal edilirse, Spor ta Bafra’nın önünde kimse duramaz. Yıllardır suiistimallerin olduğu, bir türlü istikrarın sağlanamadığı sporun içindeki  sorunlar ortadan kalkmış olacaktır.
 
Bu yönetim, hocamız ve teknik kadro bunu başaracaktır.
 
Buraya kadar yazdıklarım madalyonun iyi, güzel, doğru olan yüzü.
 
Madalyonun diğer yüzüne baktığımızda bu güzel tabloyu çekemeyenlerin, kıskananların, başarısızlığa götürmek isteyenlerin oyunlarını görürüz.
 
Bir önceki yönetimin başkanı ile yapmış olduğumuz birebir görüşmede bizlere;
__Kasasında parası olan,
__Hiç bir şahsa ve kuruluşa borcu olmayan,
__Var olan borçlarını yapılandırmış, büyük bir kısmını ödemiş olan,
__Yüklü miktarda şahsı alacağını kulübe bağışlayarak,
 
Görevi bıraktıklarını söylemektedirler. Oysa yeni yönetim bunun tam aksini iddia etmektedir.
__Oyunculara borcu olan,
__SSK ya borcu olan,
__Federasyona borcu olan,
__Kasası boş.
 
Borçlu bir kulüp teslim aldıklarını ifade etmektedirler. Her iki tarafta bu bilgileri bize belgeli değil sözlü olarak aktarmıştır.
 
Bu yanlış veya doğru bilgi kirliliğinin ortadan kalkması için  eski yönetimin görevden ayrılırken belgeleri ile beraber basın toplantısı ile kamuoyunu bilgilendirmesi gerekirdi.
 
Maalesef bunu yapmayarak hata yapmışlardır.
 
Yeni yönetimde aynı hataya düşerek devir aldıkları kulübün durumunu belgeleri ile beraber basın toplantısı ile kamuoyuna aktarmamışlardır. Şayet basın aracılığı ile bu bilgileri kamuoyuna aktarmış olsalardı, Böylece birinci ağızdan bilgi kirliliğine belgeler ile son verilmiş olacaktı.
 
Vakit geç değil yeni yönetimden bu konuda açıklama bekliyoruz.
 
Kamuoyunda konuşulan veya konuşturulan diğer bir konu ise;
 
__Mevcut yönetimin parasal sorunu halletmek için, Mülkiyeti Bafra belediyesine ait olan Fuar alanının yan tarafındaki arazinin (Şu an o arazinin üzerinde halı saha işletmeciliği faaliyetinde bulunulmaktadır) yeni yönetimde de görev alan şahsa el altından verileceği yönündedir.
 
Böyle bir söylentiyi kamuoyunda konuşturanları iyi niyetli olarak düşünmemiz mümkün değildir. Tek amaçları olabilir. Art niyet, kıskançlık. Yeni yönetimin moralini bozmak, birlik beraberliğini dağıtmak, başarısız olmalarını sağlamaktır.
 
Neden diyecek olursanız`
 
__Mülkiyeti belediyeye ait olan bu arazinin üzerinde halı saha işletmeciliği yaban şahsın oldu bitti ile mal mülk sahibi olmaya ihtiyacı yoktur.
 
__Bu şahsın bu yönetimde olması Bafra için bir şanstır. Kendinden daha ziyade İlçemize faydası olacaktır.
 
__Bu arazinin kullanma süresi bitmemiştir. Boşlukta değildir.
 
__Bu arazinin ihalesi Haziran 2008 de Üç yıllığına yapılmış olup 2011 yılına kadar kullanma hakkı bu şahsa aittir.
 
Bu şekilde çirkin, yanlış söylentileri kamuoyunda konuşturanları kınıyoruz. Şayet böyle bir durum söz konusu olursa bunun üzerine ilk önce bizim giteceğimizden emin olunuz.
 
Yeni yönetimde görev alan kişiler kendi alanında ilçemizde kendini ispatlamış  kişilerdir. Bir spor kulübünde görev almak gönül işidir. Kolay ve basit bir iş değildir. Günlük yaşantınızdan, maddi imkanlarınızdan fedakarlık isteyen bir uğraştır.
 
Bu nedenle;
__Yeni yönetime.
__Yeni hocamıza.
__Yeni teknik kadromuza.
__Ve oyuncularımıza.
 
Maddi manevi destek olmak zorundayız. Sahip çıkmak zorundayız. Maddi manevi destek olamıyor isek köstek olmayalım. Lütfen !
 
Köstek olmaya çalışırsak İlçemizin, çevremizin gençlerinin geleceği ile oynamış oluruz.
 
Yeni yönetim, Hocamızdan ve teknik kadrodan beklentilerimiz;
 
__Alt yapı projesini ne olursa olsun gerçekleştiriniz.
__Sık-sık basın aracılığı ile kamuoyunu bilgi aktarınız.
__Mahallelerden başlayarak, köyler ve yakın çevremizdeki yetenekli gençlere ulaşınız.
__Alt yapı çalışmasına katılmak isteyen gençlerimiz sizlerin ilgi ve alakasını beklemektedir.
 
Boş söylenti ve dedikodular moralinizi bozmasın.  Bu söylenti ve dedikoduları yapanların tek amacı vardır. Sizlerin birlik beraberliğini bozmak. Başarısızlığa uğratmaktır.
 
Bu oyuna lütfen gelmeyiniz.
 
Spor ta başarının sırrı;
__Yönetim.
__Teknik kadro.
__Oyuncular.
__Ve taraftarın,
 
Birlik beraberlik içerisinde bir bütün oluşturması ile gerçekleşecektir.
 
Bafra Belediye sporumuza başarılar diliyorum.
 
 
 
İsmail Karahan
Sevgi ve Saygılarımla.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediye spor`da sular durulmuyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0