34`de 34 çapulcular

Akp Hükümetin başlattığı kürt açılımı, demokratik açılım ve en son ismiyle milli birlik açılımı sürecinde otuz dört terörist dağdan indi, beş terörist tutuklandı.

Ne gariptir ki, neler oldu acaba çok merak ediyorum, ertesi günün akşamında tutuklanan beş terörist de serbest bırakıldı.

Tutuklanması gerekenler terörist değil miydi acaba` Bu adamlar bizim askerimize kurşun sıkan terörist sürüsü değil mi` Bir tane de olsa aralarında suçlu yok mu! Nasıl da hepsi serbest kalabiliyorlar, nasıl pazarlıklar sonucu bu terörist sürüsü serbest bırakıldı merak konusu. Zannedersem yine aynı tablo ile karşı karşıyayız; Dış güçler ve ona itaat eden uşakları tüm insiyatiflerini kullandı herkesi masum ve suçsuz kılabildi.Küresel  babalar Pkk` yı tasfiyemi ediyor orasıda ayrı bir hadise.

İçişleri Bakanlığı tarafından özel olarak görevlendirilen beş savcımız da otuz dört terörist den hiçbirini suçlayamamıştır.Yargının vardığı sonuç da şu oldu zannedersem ;

Yakalanan otuz dört terörist dağda yemiştir içmiştir, piknik yapmıştır, temiz dağ havasında mutlu mesut aile hayatı yaşamıştır velhasıl sonuç itibariyle kesinlikle hiç bir silahlı eyleme katılmamıştır.

Maalesef yargımızda kan kaybetmeye devam ediyor.

Bunlar serbest kalabiliyorsa eğer neden ‘’pkk’’lı diyoruz ki`

İşin en ilginç tarafı ise gelen teröristlerin hiçbirinde pişmanlık, masumiyet ve affedilmeyi bekleyen bir ifade ya da davranış yoktu.

Otuz dört teröristi temsilen konuşan Dersim kod isimli teröristin yaptığı açıklama da ; Bizler Türkiyeden kürt sorunun çözümü onurlu bir barış ve demokratik siyasetin önünü açmak için yola koyulduk, 221. maddeden yararlanmak, eve dönmek ya da teslim olmak için gitmiyoruz, aksine Türkiyede kalıcı bir barışın sağlanması için demokratik bir adım atmak istiyoruz."

Ülkeye demokrasi ve barış getirmek size kadar düştü yani... Bu duruma düşürenler utansın!

Benim bu açıklamadan ve teröristlerin rahat tavırlarından çıkarttığım sonuç şudur ki bu teröristler gelmeden önce pazarlık bitmiş, hepsine tutuklanmama garantisi verilmiş yargı yolu çoktan kapatılmış bile. Siz yeter ki gelin biz herşeyi ayarladık denmiş resmen. Ürkütücü...

İşsizlik sorunu Ülkemizde kasırgaya  dönüşmüşken Akp hükümeti bir de iş sahibi yapar bunları tam olur...

Serbest bıraktınız madem utanmayın madalya da takın size göre açılım için adım attılar nasıl olsa.

"Affedilen otuz dört kişi mi terörist, yoksa sistem mi `" Büyük soru işareti burada!

Bugün bir halkın çığlıklarının duyulmak istenmediği, duyulmadığı bir gündür. Türk Milletinin ve şehit ailelerinin haysiyetiyle bu kadar oynanamaz.Tüm Şehit ailelerinin acısını yüreğimin en derinlerinde tekrar hissediyorum.

Türk Milleti, Vatan evlatları ve Şehitlerimiz bugün yok sayılmıştır. Tarih bugünu unutmaz...

Vatan toprağı ve Atalarımın kanı, pkk yüzünden verilen 35.000 şehidin kanı bu kadar ucuzmudur.

Yazıklar olsun.

Evet! Açılım meyvelerini yavaş veriyor her tarafımız tahrik oldu ve ortam gerilidi. "Bekleyelim acaba sonunda neler olacak diyenler." Beklemeyin böyle giderse ki eğer yakında apo da serbest kalacak.

Bundan yaklaşık iki ay önceki Açılım hakkında ilk yazımın spot başlığında "Nereye gidiyoruz" yazmıştım, Azerbaycan` daki bayrak krizi, Ermenistan ile imzalanan protokol ve affedilen, serbest kalan 34 de 34 terörist sonrası gittiğimiz yer belli oldu, yapılanlar ortadadır, kelimelerin tükendiği yerdeyiz...

Sayın Ahmet Yeni  ve Suat Kılıç;

Bafra`nın ve Samsun`un sorunları hakkkında  ağzınızdan tek kelime çıkmazken, Türkiyeyi bölmek ayrıştırmak için hazırlanan bu açılım projesini Samsun` da  ve özellikle de Bafra medyasında haykırmanızdan ötürü utanç duyuyorum. Sizin bir milletvekili olarak göreviniz Samsun ve Bafra medyasında sorunları anlatıp çözümler üretmenizdir. Tutup açılımı  anlatmanıza gerek yok. Samsunun halkına iş,aş,sağlık sektöründe neler vaat ediyorsunuz. Gelin bunlarla ilgili çözümlerinizi söyleyin.

Atam ; Ülkeyi yönetenler gaflet, delalet ve hatta ihanet içindeler.

Sevgi ve saygılarımla.

  • BafraHaber Yorum
  • 34`de 34 çapulcular içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0