GÜNDEM

Yusuf Ziya Yılmaz, Kar İki Gün Sonra Eriyecek Sabredin Dedi

 
 304
Yusuf Ziya Yılmaz, Kar İkiGün Sonra Eriyecek Sabredin Dedi - Bafra`daki muhtarlar toplantısına katılan ve muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bir muhtarın karla mücadele isteğine şaşırtıcı bir cevap verdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra`daki muhtarlar toplantısına katılan ve muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bir muhtarın karla mücadele isteğine şaşırtıcı bir cevap verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bu mübarek kar 2 gün sonra eriyecek, iki güne hiçbir şey değişmez. Bu yolları bu gece sabaha kadar açarız. Açarız ama haftanın sonunda Cuma günü önümüze bir bütçe gelir, o bütçeyi o parayı ödemek için de iki büklüm oluruz. Azıcık sabırlı olmak lazım." dedi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Karla mücadele edilmiyor" eleştirilerine cevap vererek, "Acil her durumda ekiplerimizi seferber ediyoruz. Kaynaklarımızı har vurup harman savuramayız" dedi.

 "Karla mücadele edilmiyor" eleştirilerine sert çıkan Başkan Yılmaz, "Samsun`da 1000 tane köy var. 1000 tane köyünde de şehir merkezi ile birlikte acil olan her tarafa ekiplerimiz anında koşuyor, ulaşıyor. Özellikle hasta ve cenaze durumlarında çok hassasız. "˜Çalışma yok, belediye hiç bir mücadele vermiyor` diyerek serzenişlerde bulunanlar bilsin ki biz bu yolların hepsini sabaha kadar açarız ama önceliğimiz acil durumlar. Hasta olur, cenaze olur ekiplerimiz seferber olur. Ama bazen bakıyoruz adam arabasını garajdan çıkaramamış ya da evine giden yol kapalı, çarşıya gelememiş. Sırf bu yüzden bize yolu açtırıyor. Kaynaklarımızı har vurup harman savuramayız" ifadelerini kullandı.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yusuf Ziya Yılmaz, Kar İki Gün Sonra Eriyecek Sabredin Dedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0