20 Kişi lazım

Şu sıralarda dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.
Bafra Belediyesinde yapılan görev değişiklikleri için kimi yetersiz yorumunu yaparken kimisi ne gerek vardı yorumlarında bulundu.Kimiside benim gibi açıkcası şok oldu.
Düşünüyorumda yaklaşık 8 senedir Bafra Belediyesine haftada 3-4 defa kimi zamanda günde 3-4 defa girer çıkarım.Her defasında ise bir kişi  var ki onun yanına uğramadan Belediyeden ayrılmam.O ismi beni tanıyanlar tahmin etmiştir.Evet o kişi İmar İşlerinde görev yapan İsmail Mümin ERKOÇ Abimiz.
Onun yanına gitiiğimde her zaman kendi odammış gibi hissettim her defasında kapıdan girdiğimde buyur etmiştir.Sadece bana karşı değil her geln vatandaşa aynı şekilde davranmıştır.Yanına gelen herkes mutlaka çayını içmiştir.Hiç kimse diyemez ki ``Ben gittim işimi yapmadan beni gönderdi.`` Onun lugatında geri çevirmek yoktu.
Ama ne yazık ki Mümin Abinin  örev yeri değişti.KİMLER Mümin Abi hakkında dedikodu yaptıysa,kimser Mümin Abiyi çekemediyse,kimlerin Mümin Abinin koltuğunda gözü varsa geçtiğimiz hafta Mümin Abinin görev yeri değişti.
Eminim ki bu karar sonucunda Mümin Abiyi tanıyan herkes benim gibi tabir-i caizse şok olmuştur.
Belki eleştirmesi bana kalmaz ama çok gereksiz ve nedeni bilinmeyen bir görevden alınma oldu.
Geçen yazımda da dediğim gibi makam adam büyütmez.İşte makamın büyütmediği bir isimdi Mümin ERKOÇ.
Tanıyanlar hak veriyordur umarım ama tanımayanlarda mutlaka tanımalı onun gibi bu ülkeye 20 kişi lazım.İşini layıkıyla yapan.Haklıyı haksızdan tek kalemde ayıran 20 lişi.
Ülkenin bu gibi insanlara ihtiyacı varken neden bu çekememezlik anlıyamıyorum...
  • BafraHaber Yorum
  • 20 Kişi lazım içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0