GÜNDEM

Yakup Tulum: Biz Bu Bölgenin Sorunlarını Biliyoruz

 
 291
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber- yalçın Köse / Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şube Müdürü Yakup Tulum, "Biz bu bölgenin sorunlarını biliyoruz."  dedi.

30 Mart seçimlerinin ardından yürürlüğe giren Büyükşehir yasasıyla birlikte Bafra`da birçok şey değişti. 

Bafra Özel İdare Müdürlüğü görevinden Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şube Müdürlüğüne atanan Yakup Tulum yeni görevine başladı. 

Bafra`nın sorunlarını iyi bildiğini ifade eden Yakup Tulum, "Samsun Büyükşehir Belediyesi, 6360 Sayılı Kanunun yürürlüğe girmesi ve 30 Mart Yerel seçimlerinden sonra Samsun'un merkez ilçelerinde nasıl hizmet veriliyorsa aynı şekilide Bafra'da hizmet verecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra'ya gelerek toplantılar yaptı. Bu toplantılarda Bafra'daki çalışmaların nasıl koordine edileceği planlandı."       dedi.

Daha önce ilçe belediyesinin yetkisinde olan Bafra hali, itfaiye, mezbaha, otogar ve fen işleri gibi teşkilatların Büyükşehir Belediyesinin bünyesine geçtiğini belirten Yakup Tulum, "Daha önceden Özel İdarenin kırsalda yapmış olduğu hizmetleri köylerin mahalleye dönüşmesiyle bağlantı yolları Büyükşehir Belediyesinin faaliyet alanına girdi. Bu yolların temizliği, bakımı, yapımı, onarımı ve karla mücadelesi artık Büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak. Büyükşehir belediyesi bu faaliyetlerini eski Çetinkaya Belde Belediyesi binasında yürütmeye karar verdi ve bu bina büyükşehir belediyesine devroldu.  Fen işleri ise işlerini Derbent Şantiyesinden yürütecek."       şeklinde konuştu.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü Yakup Tulum son olarak, "Hayırlı olacağını düşünüyorum çünkü biz bu bölgenin sorunlarını biliyoruz."       dedi.

  • BafraHaber Yorum
  • Yakup Tulum: Biz Bu Bölgenin Sorunlarını Biliyoruz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0