GÜNDEM

Vekil Yeni Vekil Şimşek`in Telefonuna Bakmadı

 
 434
Bafra Haber

 |  - Olay sonrası Bafralı işadamı İsmail Aydoğan`ın AK Parti milletvekili Ahmet Yeni`yi aradığı olaya müdahale eden Asayiş Şube amirini şikayet ettiği iddia edildi.

Bafra ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kavga sonrası 11 kişi gözaltına alındı bir kişi tutuklandı.

Olay sonrası Bafralı işadamı İsmail Aydoğan`ın AK Parti milletvekili Ahmet Yeni`yi aradığı olaya müdahale eden Asayiş Şube amirini şikayet ettiği iddia edildi.

İddiaya göre ise Ahmet Yeni Bafra Emniyet Müdürünü aradı ve görevini yapmak isteyen amiri ve polisleri şikayet etti. Olayları öğrenen MHP Milletvekili Cemalettin Şimşek`in, polislere baskı yapmak için müdür aradınız mı şeklinde sormak için Ahmet Yeni`yi aradığı öğrenildi.

Milletvekili Cemalettin Şimşek ile yaptığımız telefon görüşmesinde Şimşek şunları söyledi:

"Olayı basit bir asayiş olayı olarak görüyorum. Ben de Sayın Ahmet Yeni`nin Emniyet müdürünü aradığını duydum ve kendisine sormak amacı ile aradım. Telefonuma cevap vermedi ve dönmedi. Tabiki emniyet güçleri kanunlar çerçevesinde asayiş olaylarına müdahale edecekler. Onlar etmese kim müdahale edecek herkes kendi işini kendi mi görecek. Eğer doğru ise Sayın Yeni`nin yaptığını doğru bulmuyorum."

  • BafraHaber Yorum
  • Vekil Yeni Vekil Şimşek`in Telefonuna Bakmadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0