Samsun Valisi Osman Kaynak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İşletme Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte fakülte binası inşaatını gezen Vali Osman Kaymak ve Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, fakültenin yapımı için maddi destek veren iş adamı Akif Arlan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Arlan ailesinin annesi adına yaptırdıkları fakülte binası inşaatını gezen Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz, Ayten Arslan ve Eczacı Saffet Arslan ailesine teşekkür ettiler. Kaymak ve Yılmaz, İşletme Fakültesi inşaatındaki incelemenin ardından iş adamı Kaya Aşçı ailesinin bağışladığı Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesine uğrayarak Genel Sekreter Hasan Ağırbaş'tan fakülte hakkında bilgi aldılar.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın