GÜNDEM

"Üvey Karım" Bafralıları Güldürdü Abdullah Şahin Halk Tiyatrosu'nda Kahkaha Fırtınası Yaşandı

 
 144
"Üvey Karım" Bafralıları Güldürdü AbdullahŞahin Halk Tiyatrosu'nda Kahkaha Fırtınası Yaşandı - Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce organize edilen "Üvey Karım" adlı tiyatro oyununu, Bafra Kültür Merkezi'nde sahneledi. Oyun büyük beğeni topladı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce organize edilen "Üvey Karım" adlı tiyatro oyununu, Bafra Kültür Merkezi'nde sahneledi. Oyun büyük beğeni topladı.

Bafra Emniyet Müdürlüğü'nün davetlisi olarak Bafra'ya gelen Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu oyuncularının Bafra Kültür Merkezi'nde sahneledikleri oyunda, Abdullah Şahin, Nazan Şoray, Ferdi Altuner, Fulden Akyürek, Muhlis Asan, Oylum Şahin, Ortans Kıvanç ve Fatih Kurt rol aldı. Oyunu Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Ağır Ceza Reisi Hüseyin Öztürk, Bafra Emniyet Müdürü Mahir Erol, Bafra Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Yakup Kurt, Bafra Ticaret Odası Başkanı Rızvan Aksoy,
Bafra Müftüsü Burhan Keleş ve çok sayıda davetli izledi.
Bürosunu aynı zamanda ev gibi kullanan evli bir avukatın, amcasının kendisini ziyarete gelmesiyle gelişen olayların anlatıldığı oyunun ardından sahneye çıkan Bafra Emniyet Müdürü Mahir Erol, "Bafra'da Emniyet Teşkilatımızca böyle bir tiyatroyu sahnelemek, bizler için çok büyük bir şeref oldu. Ben tüm Bafralılar ve burada bulanan tüm davetlilerimiz adına Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu oyuncularına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Bafra Cumhuriyet Başsavcısı, Bafra Ağır Ceza Reisi, Bafra Emniyet Müdürü ve diğer protokol misafirleri, Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu oyuncularına çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.
  • BafraHaber Yorum
  • "Üvey Karım" Bafralıları Güldürdü Abdullah Şahin Halk Tiyatrosu'nda Kahkaha Fırtınası Yaşandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0