GÜNDEM

Umut Derneğinden Van`a Kıyafet Yardımı

 
 334
Bafra Haber

 |  - Bafra Umut Derneği Van Başkale`de okuyan ilköğretim öğrencilerine kıyafet yardımında bulundu.

Bafra Umut Derneği Van Başkale’de okuyan ilköğretim öğrencilerine kıyafet yardımında bulundu.

 Bafra Umut Derneği Ramazan Arslan’ın şehit oluşunun 1. Yılı anısına ve Emniyet Teşkilatının 166. Yılı kuruluş yıldönümü nedeniyle Van Başkale Atatürk İlköğretim Okulu ve Yunus Emre İlköğretim Okuluna kıyafet yardımında bulundu.

Van’ın Başkale İlçesinde Polis aracının devrilmesi sonucu 15 Nisan 2010 tarihinde şehit olan Polis memuru Ramazan Arslan Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin’den Van Başkale’de okuyan ilköğretim öğrencilerine kıyafet yardımı isteğinde bulunmuştu. Bu isteğe kayıtsız kalmayan Bafra Umut Derneği şehit Arslan’ın son isteğini yerine getirmişti.

Bafra Umut Derneği başkanı Hülya Yangın Ertekin yaptığı açıklamada “Bugüne kadar çok sayıda yardımlarda bulundum ama bu yardım benim için büyük anlam ifade ediyor. Daha önceden Van Başkale’ye kıyafet yardımı yaptığımız gibi bugünde yine Şehit kardeşimiz Ramazan Arslan’ın Şehit oluşunun 1. Yılı anısına okul çocukları için Van Başkale’ye giysi,  eşofman ve ayakkabı yolladık. Dernek olarak şehidimize olan borcumuzu yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.
  • BafraHaber Yorum
  • Umut Derneğinden Van`a Kıyafet Yardımı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0