GÜNDEM

Ülkü Ocaklarından Kuran-ı Kerim Programı

 
 1103
Bafra Haber

 |  - Bafra Ülkü Ocakları, Eğitim ve Kültür Vakfı, ebediyete intikal eden Şehitler için bir Kuran-ı Kerim Programı düzenledi.

Programın açılış konuşmasını Bafra Ülkü Ocakları, Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu yaptı.

Eroğlu, aziz şehitlerimizin ruhuna ithaf edilen Kuran-ı Kerim programına katılan tüm konuklara teşekkür etti.

Türkiye Diyanet Vakıf-Sen İlçe Teşkilatı, İlçe Sekreteri ve Hacı Mahmut Cami İmamı Selim Cılız, Gazipaşa Cami İmamı Sacit Aksoy, Çarşı Cami İmamı Abdullah Aslan ve Nuri İbrahim Cami, Emekli İmamı İbrahim Torun programda Kuran-ı Kerim okudular.

Kuran-ı Kerim Programı'na, MHP İl Genel Meclisi Üyeleri Bünyamin Duran ve Cavit Yüksel, Halk Eğitim Merlezi Müdürü Yalçın Ak, Okul Müdürleri ve eğitimciler, Bafra Belediye Başkan Aday Adaylarından Hasan Aslan, Aslan Yıldırım ve Özgür Topkaya, Del-Der Genel Başkanı Fatih Kurtuluş, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Ülkü Ocakları, Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve Yönetim kurulu Üyeleri, MHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep İleri, MHP Eski İlçe Başkanı İslam Cural, MHP Eski İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Atış, Bafra Sinoplular Derneği Başkanı Sadettin Kutlu, Kurum Temsilcileri ile çok sayıda Bafralı hayırsever katıldı.

Yapılan dualar ve Bafra MHP İlçe Kadın Kolları tarafından hazırlanan Aşure ikramı ile program sona erdi.

Oktay ZERRİN- Bafra

  • BafraHaber Yorum
  • Ülkü Ocaklarından Kuran-ı Kerim Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0