Türk yerel hizmet sen sendikası Bafra temsilcili üyeleri iftar yemeğinde buluştu. Türk yerel hizmetsen sendikası her yıl ramazan ayında üyelerine verdiği iftar yemeği geleneğini sürdürdü. Büyük park cumhuriyet salonunda verilen yemeğe Türk yerel hizmet sen sendikası Bafra temsilsi Levent Emirza ve üyeleri katıldı.
Ramazan ayının sevgi, saygı, merhamet, rahmet, sabır ve dostluk ayı olduğunu belirten sendika temsilcisi Levent Emirza "Oruç vasıtası ile açlığı hissettiğimiz için etrafımızda ve çevremizdeki aç susuz ihtiyaç sahiplerinin ve fakir fukaranın farkına varabiliyoruz. Onların varlığını hissettiğimiz için onlara yardımcı olmak onları yedirmek ve giydirmek suretiyle bir iyiliğe vesile olmuş oluyoruz. Oruç vasıtası ile yine kendimizin ne kadar merhamete ve şefkate ihtiyacımız olduğunu görüyoruz. Özellikle akşam
saatlerinde bu daha fazla hissediliyor. Bu gurura ve kibire kapılmamamız konusunda bize his veriyor. İnsan, aç kalarak açın halinden anlıyor. Yardım ederek paylaşmayı, sabrederek zulmetmemeyi öğreniyor. Sevginin-nefretten, yapmanın-yıkmaktan, toplamanın-dağıtmaktan, vermenin istemekten daha yüce, daha hayırlı olduğunu öğreniyor. Sahip olduklarının kıymetini biliyor, birliğin rahmet olduğunu anlıyor" Bu vesileyle tüm üyelerimizin gelecek ramazan bayramını tebrik ediyorum dedi.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!