GÜNDEM

Tso`da Markalaşma Eğitim Programı

 
 93
Bafra Haber

 |  - 6 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilen `Markalaşma Programı Eğitimi` sertifika töreni düzenlendi. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası`nda (TSO) düzenlenen törende sertifikalar kursiyerlere verildi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ``Markalaşma Eğitimi`` alan 52 kişi için sertifika töreni düzenlendi.
     Bafra TSO ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen ``Markalaşma Eğitimi`` programlarına katılan ve çalışmaları başarıyla tamamlayanlar için Bafra TSO`da sertifika töreni düzenlendi.
     Bafra TSO Başkan Yardımcısı Recep Durgun, OMÜ Eğitim Merkezi ile belirli aralıklarla üyelerinin gelişmesi için de protokol imzaladıklarını ve eğitim programlarının devam edeceğini kaydetti.
     Kursu başarı ile tamamlayan 52 kişiye sertifika belgeleri, Durgun tarafından takdim edildi.

 

  • BafraHaber Yorum
  • Tso`da Markalaşma Eğitim Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0