BAFRA

Tofaş Kavşağı Alt Geçidi Trafiğe Açıldı

 
 7378
Tofaş Kavşağı Alt Geçidi Trafiğe Açıldı - Bafra’nın gündemini uzun süre daha meşgul edecek olan Tofaş Kavşağı trafiğe açıldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra’nın gündemini uzun süre daha meşgul edecek olan Tofaş Kavşağı trafiğe açıldı. 

Ocak Ayının son günlerinde yapımına başlanan Tofaş Kavşağı alt ve üst geçit çalışmasının alt geçidi trafiğe açıldı. Trafik zaman zaman tek yönlü olarak devam etmekte. Diğer yönde duvar için izolasyan çalışması yapılmakta. İzolasyon sonrası beton duvarlara hazır beton bloklar yerleştirilecek.

Alt geçidin açılması araç sürücülerini biraz olsun rahatlattı. 

Şu anda Samsun’dan Sinop istikametine ve tersine trafik sorunsuz bir şekilde akmakta.

Bafra’dan Sanayi istikametine ve tersi istikametine seyreden araçlar sanayi göbeğinde ve otogar girişinde sıkışıklık yaşamakta. 

Öte yandan, Samsun’dan Bafra’ya veya sanayiye, Bafra’dan Samsun’a ve Sinop istikametine, sanayiden Samsun’a ve Sinop istikametine gidilecek yan yollar trafiğe açılmadı.

Çalışanlardan yetkili olduğunu düşündüğümüz kişi alt geçitte yaya yolu var mı sorusuna cevap vermedi. Başka bir çalışan ise yol kenarlarındaki düz çizgi ile duvar arasının projede yaya yolu olarak göründüğünü söyledi. 

Tofaş Kavşağı Alt Geçidi Tek Yönlü Trafiğe Açıldı

Alt geçidin trafiğe açılması, AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı ile ilgili açıklamalarda bize kaynak olan BR Haber’de “Tofaş Kavşağı Hizmete girmiştir. Baframıza hayırlı olsun manşeti ile duyuruldu. 

Tofaş Kavşağı Alt Geçidi Tek Yönlü Trafiğe Açıldı

AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı’nın, BRT Haber’e yaptığı açıklama şu şekilde: 

SİL BAŞTAN YENİDEN YAPILDI

Kırcalı, Daha önce birçok ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşandığı kavşak artık konforun ve sükûnetin söz edildiği bir yer olacak. Çalışmalar kapsamından kavşak sil baştan yenilendi.

Bugün itibariyle geçişlere açılan kavşağımızın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yatırımımızın bölgemize kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"Bafra İlçemizin güzelleşmesi ve daha modern hale gelmesi için nasıl katkıda bulunuruz çabası içerisindeyiz. Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Bafralı vatandaşlarımız hiç merak etmesinler Başkanlarımızla birlikte en güzel hizmetleri görmeye devam edeceklerdir dedi."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tofaş Kavşağı Alt Geçidi Trafiğe Açıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 25
User defaultYorum Id: 131041
25 Ekim 2021
04:31
  • Yorum Id: 131041
  • 25 Ekim 2021
  • 04:31

Peki emirefendi mahallesinden alparslan mahallesine yürüyerek geçmek isteyenler nasıl geçecek? bir de buna çözüm bulsanız

User defaultYorum Id: 130116
10 Ekim 2021
09:58
  • Yorum Id: 130116
  • 10 Ekim 2021
  • 09:58

Önceden tofaş kavşağı sıkıntıydı şimdi daha çok sıkıntı, keşke eski halinde kalsaydı en azından biliyorduk yolun şeklini, şehir içinden gelen kişi nasıl samsun istikametine dönecek veya sanayiden çıkan bir araç nasıl sinop istikametine dönecek düşünüyorum. otogar arasından çıkıp yeni meydana dönerken ki o yer çok karışıyor soldan gelen, sağdan gelen, sağdan gelip otogara dönmek isteyen, karşıdan vesaire çok tehlikeli oldu tünel çıkışı. ana yolun düz olması iyi fakat çok da iyi olmadı 2 yönden de gelen araçlar aşırı hızlı geliyorlar 180-190 o yoldan geçenler var storylerde görüyoruz ve o yolun çoğu kısmı ışıksız insanlar gözükmüyor, yayalar için geçiş yapılmalı. şehir içinden sinop yoluna çıkılacak olan yan yolda sıkıntı olacak viraja geliyor neredeyse orada kaza olacağına eminim,

User defaultYorum Id: 126998
05 Eylül 2021
13:33
  • Yorum Id: 126998
  • 05 Eylül 2021
  • 13:33

O kadar çok güzel oldu ki yol bafrayı rezil ettiniz aferin size yapacağınız iş bu kadar olur zaten bedava para yediniz oradan haram zıkkım olsun yaptığınıza yapacağınıza

Daha Fazla Yorum