GÜNDEM

Tff 3. Lig Bafra Belediyespor'un Yeni Teknik Direktörü Murat Küçük Oldu Murat Küçük: "Bugüne Kadar Ki Sonuçlara Değil Bundan Sonraki Hedeflere Bakacağız"

 
 172
Tff 3. Lig Bafra Belediyespor'un Yeni Teknik Direktörü Murat Küçük OlduMurat Küçük: "Bugüne Kadar Ki Sonuçlara Değil Bundan Sonraki Hedeflere Bakacağız" - TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Bafra Belediyespor'da Erol Servet Bağlar'dan boşalan teknik direktörlüğe Murat Küçük getirildi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Bafra Belediyespor'da Erol Servet Bağlar'dan boşalan teknik direktörlüğe Murat Küçük getirildi.

Bafra Belediyespor tesislerinde düzenlenen törenle Murat Küçük sezon sonuna kadar Bafra Belediyespor teknik direktörü oldu. İmza töreninde konuşan Bafra Belediyespor Başkanı Hüseyin Çamaş, "Bugüne kadar yapılan müsabakalarda istediğimiz sonucu alamadık ama henüz lig bitmedi" dedi.
Bafra Belediyespor'un mazisinin başarılarla dolu olduğunu ifade eden Çamaş, "Erol Servet Bağlar ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak anlaşmaları feshettik. Kendilerine bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni teknik direktör Murat Küçük, yeni görevinde başarılı olacaktır" dedi.
Basın toplantısına katılan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de, "Bafra Belediyespor'da bir kan değişikliği yapmak istedik ve yöremizin çocuğu Murat Küçük ile anlaşma yaptık. Murat Küçük kendini ispatlamış bir çalıştırıcı ve eski bir oyuncumuzdur" dedi.
Bafra Belediyespor'un yeni teknik direktörü Murat Küçük ise, "Bafraspor ilk profesyonel olduğum takımdı" diyerek başladığı konuşmasında, "Top koşturduğum takımda şimdi teknik direktörlük yapacağım. Bunun gurur ve heyecanını yaşıyorum" dedi ve "Bugüne kadar ki sonuçlara değil, bundan sonraki hedeflere bakacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
  • BafraHaber Yorum
  • Tff 3. Lig Bafra Belediyespor'un Yeni Teknik Direktörü Murat Küçük Oldu Murat Küçük: "Bugüne Kadar Ki Sonuçlara Değil Bundan Sonraki Hedeflere Bakacağız" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0