GÜNDEM

Tayini Çıkan Hakim Ve Savcılardan Kaymakam Arslan`a Ziyaret

 
 184
Bafra Haber

 |  - Bafra Adliyesinden Tayini Çıkan Hakim ve Savcılardan Kaymakamlığı ziyaret ettiler.

Bafra Adliyesinde 2 yıldan bu yana görev yapan 1 savcı ve 3 hâkimin tayinleri çıktı. Görev yerlerine gitmeden önce Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyaret ettiler.

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2015 yılı idari ve adli yargı ana kararnameleri sonucunda 2 yıldan bu yana Bafra Adliyesinde görev yapan Savcı Sait Fırat Odabaş ve Hakim Özlem Odabaş`ın tayinleri Iğdır merkez adliyesine, Hakim Celil Arslan ve Hakim Osman Demirci`nin tayinleri ise Erzurum ili Çat ilçesi adliyesine tayinleri çıktı. Bunun üzerine hakim ve savcılar Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyarette bulundular.

Açıklamada bulunan Kaymakam Halis Arslan; "2 yıldan bu yana Bafra Adliyesinde görevinizi yerine getirdiniz. Şimdi ise tayinlerinizin çıkması üzerine ziyarette bulundunuz. Hepinize teşekkürlerimi sunarken tayin olduğunuz görev yerlerinizde başarılar diliyorum." dedi.

  • BafraHaber Yorum
  • Tayini Çıkan Hakim Ve Savcılardan Kaymakam Arslan`a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0