GÜNDEM

Şehitler Arife Gününde Dualarla Anıldı

 
 301
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde Ramazan Bayramı arifesinde Asri Mezarlık Garnizon Şehitliği`nde şehitlere Kur`an okundu dualar yapıldı.

Samsun’un Bafra ilçesinde Ramazan Bayramı arifesinde Asri Mezarlık Garnizon Şehitliği’nde şehitlere Kur’an okundu dualar yapıldı.

Program Bafra İlçe Müftülüğüne bağlı İmam-Hatiplerin okuduğu Kuran Tilaveti ile başladı. Okunan İlahilerden sonra Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş Şehitleri anma programında günün anlamı üzerine yaptığı konuşmada, “Kefensiz yatan ve en kıymetli canını vatanı, istiklali, bayrağı uğruna heba eden şehitlerimize karşı her zaman borçluyuz” dedi.

 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, "Şehit kanlarıyla sulanan vatan topraklarından bir çakıl taşı bile vermeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu yüce vatanı bu toprakları savunmaya devam edeceğimizin de dost ve düşman tarafından bilinmesini de özellikle haykırmak bildirmek istiyorum. Şu topraklar üzerinde yaşıyorsak, O şehitlerimizin sayesinde yaşıyoruz. Onların sayesinde dimdik ayakta durmaktayız.” diye konuştu.     
 
Bafra İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,  Bafra Garnizon Komutanı Yarbay İbrahim Dağtekin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binbaşı Serdal Şahin ve diğer yetkililer şehit kabirlerini tek tek ziyaret ederek şehit yakınlarının acısını paylaştı.     

 

  • BafraHaber Yorum
  • Şehitler Arife Gününde Dualarla Anıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0