GÜNDEM

Sedat Şahin Cenazeyi Bafrahaber`den İzledi

 
 17548
Sedat Şahin Cenazeyi Bafrahaber`den İzledi - Yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Şahin`in kardeşinin cenaze törenini Bafrahaber.com`dan izlediği iddia edildi.
Bafra Haber

 |  - Yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Şahin`in kardeşinin cenaze törenini Bafrahaber.com`dan izlediği iddia edildi.

Bafra dün mafya babalarını ağırladı. İstanbul Nişantaşı`nda öldürülen Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal`ın cenaze törenine Türkiye`nin dört bir tarafından yeraltı dünyasının ünlü isimleri katıldı. 


BAFRA HABER`DEN CANLI YAYIN
Vedat Şahin ve korumasının cenaze töreni Bafrahaber tarafından 3g teknolojisi aracılığı ile bir buçuk saat boyunca canlı olarak yayımlandı.

SEDAT ŞAHİN BAFRA HABER`DEN  İZLEDİ
Samsun`un iki gazetesi, Sedat Şahin`in cenaze törenini Bafrahaber`in canlı yayınından izlediğini iddia etti. Haber Gazetesi manşetten verdiği haberde Cenazeye katılmadı başlığı altında, "kardşinin cenazesine katılamayan Sedat Şahin`in töreni internet üzerinden canlı takip ettiği öğrenildi" ifadelerine yer verdi. Gerçek Gazetesi de aynı ifadelere yer verdi.

İLK BAFRA HABER`DEN
Dün Tüm Türkiye`nin gözü Bafrahaber`deydi. Ünlü mafya babası Sedat şahin`in kardeşinin öldürülmesi sonucu tüm gözler Bafra`ya çevrildi. Cenaze törenine bölgedeki tüm ulusal haber ajansları ve yaygın basın temsilcileri büyük ilgi gösterdi.
Bafrahaber.com 2 gün boyunca sunucu kapasitesinin üzerinde yayın yaptı.  Olay, ulusal intenet sitelerinin yayınından sadece 8 dakika sonra Bafrahaber`de yayımlandı. Bafra cinayeti bafrahaber.com`dan öğrendi.

BİR GÜNDE 30 BİN TEKİL ZİYARET
Bafrahaber, 25 Aralık günü 34 bin, 26 Aralık Cumartesi günü ise 42 bin kez ziyaret edildi. 26 Aralık tarihindeki tekil ziyaret sayısı 30 bine ulaştı. 25-26 Aralık tarihinde Bafrahaber 77 bin kez ziyaret edildi. Bu rakamın 47 bini tekil ziyaretçiydi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sedat Şahin Cenazeyi Bafrahaber`den İzledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0