GÜNDEM

Saski`ye Seslerini Duyuramadılar

 
 115
Saski`ye Seslerini Duyuramadılar - Bafra Haber - Hülya Yangın Ertekin - Samsun`un B afra ilçesinde sokağın alt yapı ile ilgili sorunlarını dilekçe ile SASKİ`ye ileten vatandaşlar bu kez basın yolu ile seslerini duyurmak istedi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Hülya Yangın Ertekin - Samsun`un B afra ilçesinde sokağın alt yapı ile ilgili sorunlarını dilekçe ile SASKİ`ye ileten vatandaşlar bu kez basın yolu ile seslerini duyurmak istedi.

Çilhane Mahallesi Hafız Sokak`ta, yağmur ve taşan alt yapı sularından dolayı rahatsız olan vatandaşlar SASKİ`ye dilekçe ile yaptıkları başvurudan cevap alamayınca ikinci bir dilekçe ile tekrar başvuruda bulundular.
Mahalle sakini Erdal Baş, "˜`İki yıldır SASKİ`ye verdiğimiz dilekçeye cevap alamadık. Rögarların kapanmasıyla yağmur, kar ve lağım suyu karışmış durumda. Hem insan sağlığına tehlike, hem de yaşayan yaşlılarımızın  ulaşım zorluğu  had safhada. Yetkililerden bir an önce çare bulmalarını istiyorum .``dedi.
Mahalle sakinlerinin dilekçelerinde şu ifadeler yer almakta: Yağmur yağdığı zaman yağmur suları ve mahallenin alt yapısından taşan pis sular sokağımızda birikmektedir. Pis görüntü, pis koku olmakta olup ayrıca sokakta ikamet eden kişiler yoldan geçememektedir. Önceden vermiş olduğumuz dilekçeden bir sonuç alamadığımızı belirtir, gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Saski`ye Seslerini Duyuramadılar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0