BAFRA

Şaban Çalışkan Ne Müdür Ne De Sorumlu: Şirket İşçisi Ama Müdür Gibi

 
 492
Şaban Çalışkan Ne Müdür Ne DeSorumlu: Şirket İşçisi Ama Müdür Gibi - Bafra Tütün Müzesinde göreve başlayan İkizpınar Eski Belediye Başkanı ve mevcut İkizpınar Mahallesi Muhtarı Şaban Çalışkan’ın müdür olmadığı ortaya çıktı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Tütün Müzesinde göreve başlayan İkizpınar Eski Belediye Başkanı ve mevcut İkizpınar Mahallesi Muhtarı Şaban Çalışkan’ın müdür olmadığı ortaya çıktı. 

Pazartesi günü göreve başlayarak, makam odasında tebrikleri kabul eden İkizpınar Mahallesi Muhtarı Şaban Çalışkan’ın müdür değil şirket işçisi olarak göreve başladığı öğrenildi. 

Dünkü haberden sonra Şaban Çalışkan’ın müdür olmadığı, Bafra’da müdürlük gibi bir makamın bulunmadığı ancak kendisinin sorumlu kişi olduğu bilgisi verilmişti. 

Samsun Büyükşehir Belediyesinden alınan bilgiye göre, Bafra Tütün Müzesinin kurulduğu günden beri sorumlusunun Makbule Korkut olduğu öğrenildi. 

Şirket işçisi olarak göreve başlayan Şaban Çalışkan’ın ise orada çalışan diğer kişilerden bir farkının olmadığı, temizlikten ziyaretçi karşılamaya kadar aynı işleri yapacağı ifade edildi.

Şaban Çalışkan, Pazartesi gününden beri AK Parti’li siyasetçilerin ve yakın çevresinin tebriklerini, makam odasında kabul etmeye devam ediyor.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şaban Çalışkan Ne Müdür Ne De Sorumlu: Şirket İşçisi Ama Müdür Gibi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0