GÜNDEM

Recep Mutlu Yusuf Ziya Yılmaz`a Seslendi

 
 632
Recep Mutlu Yusuf Ziya Yılmaz`a Seslendi - 19 Mayıs ilçesi Yörükler Mahallesi`ndeki evlerin yıkımı ile ilgili olarak Bafralı muhtarların Yusuf Ziya Yılmaz`a destek verdiği haberi, Yörükler`de evi yıkılan ve yıkılacaklarda tepki ile karşılandı.
Bafra Haber

 |  - 19 Mayıs ilçesi Yörükler Mahallesi`ndeki evlerin yıkımı ile ilgili olarak Bafralı muhtarların Yusuf Ziya Yılmaz`a destek verdiği haberi, Yörükler`de evi yıkılan ve yıkılacaklarda tepki ile karşılandı.

Dün basında yer alan haberde Yusuf Ziya Yılmaz, kendisini ziyarete gelen Bafralı Muhtarların Kuş Cenneti`ndeki yazlıkların yıkımı ile ilgili olarak kendisine destek verdiklerini ve "Sonuna kadar sizinleyiz Başkanım" dediklerini açıklamıştı.

Bafra Haberi arayan bir evi yıkılacak vatandaş, "Bu muhtarlardan hangisi destek vermiş merak ediyoruz. Ben o fotoğrafta sadece Sait Karagöl`ü tanıyorum. O mu dedi? Bafralı muhtarlar bizim yanımıza hiç geldiler mi, bizi hiç dinlediler mi de destek verdiler. Biz böyle bir şeye inanmıyoruz." dedi.

Yörükler`de evi bulunan Bafra Belediyesi eski Fen İşleri Müdürü İnşaat Mühendisi Recep Mutlu Bafra Haber aracılığı ile Yusuf Ziya Yılmaz ve muhtarlara şu şekilde seslendi:

"Koruma altına alınan bir yere gidip kaçak yapı yapanlar şimdi "˜evimizi başımıza yıkıyorlar` diyerek kamuoyunda infial oluşturmaya çalışıyorlar" diyen Başkan Yılmaz:
"Biz o yazlık diye nitelendirdiğiniz evleri, YAZLIK diye yapmadık. MESKEN olarak yaptık. İKAMET olarak yaptık öncelikle bunu bilin...

Sizin neyin mücadelesini yaptığınız bilmeyiz ama biz YUVAMIZIN kurtuluşu mücadelesini yapıyoruz.

Siz söyleyin bakalım biz neyin derdindeymişiz...

"Biz kimsenin evini başına yıkmıyoruz. Hazine arazilerini istila edip üzerlerine kaçak villa yapanlarla mücadele ediyoruz" diyorsunuz.

Bakın şunu o beyninize iyi yerleştirin. Bir kere orası HAZİNE arazisi değil. İnsanları bu küçük Demogojilerle kandırmayın.

O evlerini başlarına yıktığınız İnsanların yerleri, Yörükler Köyü Sakinlerinin 77 Nolu Parseli içersinde yer almaktadır.

Siz ne zaman "DAVA"yı kazandınız da burayı HAZİNE arazisi olarak nitelendiriyorsunuz.

Velev ki burası Hazine arazisine verildi;
Sizin Belediyenize GEÇTİ mi ki o yerlerde bu şekilde Hüküm ve Tasarruf yapıyorsunuz?

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti dünyada korunması gereken habitatlardan bir tanesi olabilir.

Korunması gereken bu yerleri biz hangi şartlarda ve BARBARCA, sorumsuzca işgal etmiş ve kaçak villalarla donatmışız?

Hani biz birer BARAKA idik?
Niçin LAF CAMBAZLIĞI yapıyorsunuz?

Şimdi Allah`ın bize bahşettiği o güzelim cenneti korumak sadece sizin HEGOMANYANIZ altında mı?

Yıllar evvel buralar böyle değil miydi? Biz oraları sizin YASAK dediğiniz tarihten SONRA mı yaptıkta bu şekilde Sayın MUHTARLARIN kafalarını karıştırıyorsunuz?  

Size de bu konuda destek verenler kim bilmiyorum o fotoğraftakiler ama ben orada Bafra`nın muhtarlarından bir Sait Karagöl`ü tanıdım.

Diğer "AKTÖR"ler kim bilmiyorum ama sevgili MUHTAR SAİT kardeşim, sıra Kendi köyüne geldiği zaman sizin arkanızda nasıl duracak ve size nasıl destek verecek acaba?
(Tabi bu desteği verip vermediğini canlı olarak bilmiyorum)

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Recep Mutlu Yusuf Ziya Yılmaz`a Seslendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0