GÜNDEM

Prof. Dr. Halis Ölmez Fakülte İnşaatını İnceledi

 
 494
Bafra Haber

 |  - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör yardımcılığına atanan Prof. Dr. Halis Ölmez, yapımı devam eden Şevket Aşcı Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Şevket Aşcı Turizm Fakültesi yönetim kurulu üyesi Necdet Çamaş ile ziyarete gelen üniversite ekibini Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, bağışçı Kaya Aşcı, Ticaret Odası Başkanı Recep Durgun, Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, işadamı Oral Aşcı ve Bafra için Hepimiz platformu üyeleri karşıladı.

OMÜ Rektör yardımcılığına yeni atanan Prof. Dr. Halis Ölmez fakülte inşaatı hakkında bilgiler aldı.  Fakülte inşaatının hızla yükseldiğini ifade eden projenin mimarı Numan Kama, “12. Ayın sonunda fakülteyi sizlere devredeceğiz” dedi.

Bir süre inşaatı inceleyen rektör yardımcısı Ölmez, “19 Mayıs üniversitesine bağlı Şevket Aşcı Turizm fakültesini inşaatının durumunu Kaya Beyin ısrarlı takipleri ve nazik davetiyle yerinde görmek üzere buraya gelmiş bulunuyorum. Ben sözlerimin başında Kaya Beye çok teşekkür ediyorum. Hem 19 Mayıs Üniversitesi’ne destekleri için ve tatbiki sizlere, Bafralılara destek verdikleri için. Ben inanıyorum ki burası inşallah Kızılırmak Üniversitesinin de temellerinin atılmasının ve onun bir binasının yapılmasının anlamını taşıyor. O bakımdan da, gerek Bafra’ya gerekse dolaylı olarak 19 Mayıs Üniversitesine yapılan bu destekten çok müteşekkiriz. Kendisinin bu yakın takibi bizleri aslında çok mutlu ediyor. Bir anlamda da bizim işimizi devralmış oluyor. İşten anlayan bir kişi olarak, sürekli inşaatı takip etmesi, gidişat hakkında bizzat gelerek yerinde bulunması gerçekten memnuniyet veren bir davranıştır. Kendisine bütün yardımlarından dolayı da kendisine hem sizler adına hem 19 Mayıs Üniversitesi adına teşekkür ederim” dedi.

“Davetimize icabet eden Yeni Rektör yardımcımız Prof. Dr Halis Ölmez beyefendiye ben de sizlerin huzurunda teşekkür ederim” diyerek sözlerine başlayan Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Kaya Aşcı, “Bizler Aşcı ailesi olarak yıllar önce gittiğimiz İstanbul’da bir nebzede olsa doğduğumuz topraklara bir yatırımımızın olması bizleri onurlandırıyor. İki ay önce atmış olduğumuz temel, güzel bir yere geldi.
İnşallah müteahhit arkadaşımızın vermiş olduğu, imzalamış olduğu taahhütte göre 12. ayın sonunda teslim alacağız. Fakültemizin, Kızılırmak Üniversitesi’nin başlangıcı olarak düşünülmesi çok güzel bir şey. Biz kendi aramızda Kızılırmak üniversitesine dönüşür, oluşur düşüncelerimizde olurken sayın hocamızın da böyle bir şeye nüfuz etmesi bizleri gerçekten gururlandırdı. İnşallah bizden sonra da işadamları bu hızlılığı, bu reaksiyonu görürler. Bu Bafra’nın bu hayırseverliklerine karşı olan ilgisini görürler onlar da biz niye yapmıyoruz düşüncesiyle inşallah peşi gelir diye düşünüyoruz” dedi.

 

  • BafraHaber Yorum
  • Prof. Dr. Halis Ölmez Fakülte İnşaatını İnceledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0