GÜNDEM

Öztürk'ün Bafra Ziyareti Ak Parti Milletvekili Fatih Öztürk: "Bafra Samsunumuzun Ve Bölgemizin Sanayi, Tarım Yönünden En Önemli Yerlerinden Biridir" "Bafra'yı Güzel Yerlerde Görmek Bizi Mutlu Ediyor"

 
 146
Öztürk'ün Bafra Ziyareti Ak Parti Milletvekili Fatih Öztürk: "Bafra Samsunumuzun Ve Bölgemizin Sanayi,Tarım Yönünden En Önemli Yerlerinden Biridir" "Bafra'yı Güzel Yerlerde Görmek Bizi Mutlu Ediyor" - AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı ile Bafra Belediyespor Kulübü'nü ziyaret etti.
İhlas Haber Ajansı

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı ile Bafra Belediyespor Kulübü'nü ziyaret etti.

Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'nda yaptığı basın toplantısında, "Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yaz, kış demeden köyleri, beldeleri ve ilçeleri dolaşıyoruz. Yerinde eksikleri görüp, notlarımız alıp çözüm üretmeye çalışıyoruz" dedi. Bafra ziyaretinde bugüne kadar yapılan çalışmaları takip ettiğini söyleyen Öztürk, "Bafra, 50 yılda görmediği hizmeti 27 Mart 2004 tarihinden bugüne kadar geçen süreçte gördü. Hizmet ufuk işi, vizyon işi" diye konuştu.
Bafra'da yapılacak çok daha iyi ve büyük işler olduğunu belirten Öztürk, "Belediye Başkanımız Zihni Şahin tüm bu sorunları çok iyi bilen ve üstesinden gelecek kadar da tecrübesi bulunan bir isim. Bafra Samsunumuzun ve bölgemizin sanayi, tarım yönünden en önemli yerlerinden biridir" şeklinde konuştu.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, "Bafra'mızın layık olduğu hizmeti alabilmesi noktasında tüm kesimlere görev düştüğünü dile getirmiştik. Milletvekillerimizden bu doğrultuda attıkları adımlar ve bizlere yaklaşımları oldukça sevindirici. Sayın Milletvekilimiz Fatih Öztürk'le de Bafra'mızın sorunları ve beklentileri hakkında görüşlerimizi paylaştık kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

BAFRASPOR'A ZİYARET
AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, TFF 3. Lig 4.Grup'ta mücadele eden Bafra Belediyespor Kulübü'nü ziyaret etti. Milletvekili Fatih Öztürk, "Bafra'yı güzel yerlerde görmek bizleri mutlu ediyor. Bafra Belediyespor'un son zamanlarda kötü gittiğini gördük, Ünyespor maçında güzel bir çıkış yakaladı. Umarım bundan sonrada çıkışını sürdürür" dedi. Öztürk, 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Bafra Belediyespor'un puan tablosuna bakıldığında kötü bir yerde olmadığını, daha iyi yerlere geleceğini söyledi.
Samsun Milletvekili Fatih Öztürk'ün Bafra Belediyespor ziyaretine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Bafra Belediyesi Başkan Yrd. Ahmet Tokgöz ve Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Erol Servet Bağlar katıldı.
  • BafraHaber Yorum
  • Öztürk'ün Bafra Ziyareti Ak Parti Milletvekili Fatih Öztürk: "Bafra Samsunumuzun Ve Bölgemizin Sanayi, Tarım Yönünden En Önemli Yerlerinden Biridir" "Bafra'yı Güzel Yerlerde Görmek Bizi Mutlu Ediyor" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0