GÜNDEM

Otomobil Kuma Takılıp Takla Attı

 
 281
Bafra Haber

 |  - Samsun-Bafra Duble yoluna dökülmüş çakıl yığınına takılan otomobil takla attı. Şans eseri can kaybı olmadı.

Samsun-Bafra Duble yoluna dökülmüş çakıl yığınına takılan otomobil takla attı. Şans eseri can kaybı olmadı.
Samsun’un Bafra İlçesi Samsun Bafra Duble yolu Lengerli Sapağı Mevkisinde saat 00.15 sıralarında meydana gelen kazada şans eseri iki kişi araçtan sıyrık almadan çıktı.

Edinilen bilgiye Bafra’dan Samsun istikametine gitmekte olan otomobil Lengerli sapağının 200 metre gerisinde yol kenarına dökülen çakıl yığınlarına takıldı. Takılma sonrası yoldaki çakıl taşlarının da etkisi ile direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu pikap otomobil takla attı. Otomobildeki 2 kişi kazadan yara almadan kurtuldu.

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, “Yol kenarındaki istinat duvarı çalışması için yola çakıl dökmüşler. Çakıllar sağ şeritin yarısını kaplamış ve bazı yerlerde çakıllar yola saçılmış. Normal bir hızda yolda seyrederken birden çakıl yığınına takıldım. O esnada beni başka bir araç soluyordu. Ne olduğunu anlamadım. Direksiyon hakimiyetimikaybettim ve araç takla attı.” Dedi.

Kazayı görüp yardım eden çevredeki vatandaşlar kaza ile ilgili olarak karayollarını suçladı. Bir vatandaş, “Çakılları bu şekilde koyuyorlarsa uyarıcı levha ve flaşör koymalıydılar. Bu basit gibi görünen ihmal iki gencin ölümüne sebep olabilir ve Ramazanı ailelerine zehir edebilirdi. Türkiye bir yandan gelişirken bir yandan da basit kusurlar yüzünden insanlarımızı kaybediyoruz” dedi.
Kazadan sonra olay yerine gelen bölge trafik ekiplerinin yolda güvenli geçişi sağlamaması dikkatleri çekti.
  • BafraHaber Yorum
  • Otomobil Kuma Takılıp Takla Attı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0