Okumaya Yeni Başlayanlara İmzalı Kitap
Samsun`un Bafra ilçesinde okumayı yeni öğrenen Merkez İlkokulu 1. sınıf öğrencilerine Eflatun Kitabevinden okuma kitabı hediye edildi.
Eflatun Kitabevi işletmecisi Yazar İrfan Şen, okumaya yeni başlayan Bafra Merkez İlkokulu 1/B sınıfı öğrencilerine kitap okumasını aşılamak amacıyla kendi yazdığı "Uygar`ın uğur böceği` isimli okuma kitaplarını imzalayarak hediye etti ve kısa bir söyleşi yaptı.
Amacının çocuklara kitap okumasını sevdirmek olduğunu belirten İrfan Şen, " Bu yıl okumaya başlayan çocuklarımıza kitap okumasını sevdirmek ve genel kültür seviyelerinin bu yaştan itibaren artmasını sağlamak amacıyla bu programı düzenledik. Kendi yazdığım` Uygar`ın uğur böceği` okuma kitabının çocuklara yararlı olacağını düşüyorum." dedi.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın