GÜNDEM

Öğretmenevi`nin Sevilen Siması Emekli Oluyor

 
 309
Bafra Haber

 |  - Bafra Öğretmenevi`nde 11 yıldır, diğer sektörlerde 19 yıl ve toplamda 30 yıllık bir görevi yerine getiren Bafra Öğretmenevi`nin sevilen ağabeyi Osman İkbal Şubat ayında emekli olmanın heyecanını yaşıyor.

Bafra Öğretmenevi`nde 11 yıldır, diğer sektörlerde 19 yıl ve toplamda 30 yıllık bir görevi yerine getiren Bafra Öğretmenevi`nin sevilen ağabeyi Osman İkbal Şubat ayında emekli olmanın heyecanını yaşıyor.

 Lokal ve Yemek Salonu`nda şeflik görevi yapan İkbal 1959 doğumlu ve 3 kız çocuk babası. İkbal`in bir kızı Hacettepe Üniversitesi Mütercim Tercümanlığı 5.sınıf öğrencisi,bir kızı 19 Mayıs Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Mezunu ve bir kızı da 9 yıldır Zonguldak Çaycuma`da öğretmen. Eşi ise ev hanımı.

 Lokalde yardımcısı Erkan Kılıç, Muharrem Karaca ve Fatma  Özçelik ile birlikte çalışan Osman İkbal güler yüzlü ve çalışkan tavrıyla kendini öğretmenlere sevdirmeyi başaran ender insanlardan biri.

OKTAY ZERRİN

 

  • BafraHaber Yorum
  • Öğretmenevi`nin Sevilen Siması Emekli Oluyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0