GÜNDEM

Öğrencilerden Temiz Çevre Kampanyasına Destek

 
 478
Öğrencilerden Temiz Çevre Kampanyasına Destek - Bafra Belediyesinin Temiz Çevre Kampanyası`na 600 öğrenci katıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesinin Temiz Çevre Kampanyası`na 600 öğrenci katıldı.

Bafra`da bulunan Kızılırmak İlköğretim, Mustafa Kemal İlköğretim ve Barbaros İlkokulu öğrencileri Adnan Menderes Parkı, Çamlık Mesire Alanı ve Büyük Parkta çevre temizliği yaptı.

Bafra Belediyesi`nin Temiz Çevre Kampanyasına öğrenci ve öğretmenlerin yanında Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan yardımcısı İsmail Kurt, Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Y. Necmettin Arıcı, Müdür Yardımcısı Hasan Aydın ve personelleri ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Yaman katıldı.

Bafra Belediyesi çevre temizliği için öğrenci ve katılımcılara eldiven, şapka ve çöp poşeti dağıttı. Çamlık mesire alanında ki uygulama sırasında alanda piknik yapan OMÜ Bafra Meslek yüksekokulu öğrencileri ve Müdürü Prof. Dr. Ali Kemal Ayan`da uygulamaya katılarak destek verdiler. Uygulama sonrasında Bafra Belediyesi öğrenci ve katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu.

Kampanya ile ilgili Bafra Kaymakamı Halis Arslan şunları söyledi: "Bafra Belediyesi`ne, okullarımıza, sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Çok yerinde bir uygulama oldu. Temiz çevre bilinci oluşmasına önemli bir katkı olmuştur" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise şu açıklamayı yaptı: "Temiz çevre kampanyası kapsamında çok yoğun çalışmalar yaptık. Bugün de bunun uygulaması içinde olduk. Öncelikle okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize duyarlılıkları ve katkıları için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kampanyamıza çamlık mesire alanında destek vererek uygulamaya katılan OMÜ Bafra Meslek yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Ali Kemal Ayan ve öğrencilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Daha temiz bir çevre için tüm hemşehrilerimin duyarlı davranacaklarına inanıyorum. Millet olarak temizlik bizim geleneklerimizde ve inançlarımızda önemli bir yer tutmaktadır. Bugün burada bu kampanya ile öğrencilerimiz çok güçlü bir mesaj vermişler ve tarihi bir başlangıç yapmışlardır. Çok mutlu olduk."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğrencilerden Temiz Çevre Kampanyasına Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0