GÜNDEM

Nuri Söyleyen Gözaltına Alındı

 
 3056
Nuri Söyleyen Gözaltına Alındı - İddiaya göre Tokat`taki cinayetin azmettiricisi olarak Nuri Söyleyen gözaltına alındı.
Bafra Haber

 |  - İddiaya göre Tokat`taki cinayetin azmettiricisi olarak Nuri Söyleyen gözaltına alındı.

Polisin bir hafta önce Tokat`taki cinayeti işleyen kişiyi yakaladığı ve bunu kamuoyundan gizlediği ve Nuri Söyleyen`i de bu olaydan dolayı aradığı bugün ise yakalayarak gözaltına aldığı bilgisine ulaşıldı.

 

 

 

 

Tokat`ta Cinayet: 1 Ölü

Edinilen bilgiye göre; kent merkezi Orhangazi Caddesi Sanayi Sitesi yakınlarında akşam saatlerinde silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis yerde hareketsiz yatan bir şahsı kanlar içinde buldu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Yardım ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden şahsın üzerinde yapılan aramada Şinasi Gür ile Yusuf Gür adına düzenlenmiş iki adet kimlik ile bir adet tabanca çıktı. Polis kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatırken, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman olay yerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

İHA

 

DOĞAN HABER AJANSININ HABERİNE GÖRE OLAY BAFRA İLE İLGİLİ


SAMSUN`DAKİ OLAYIN DEVAMI 
Bu arada polis ekipleri, olayın Samsun`un Bafra ilçesinde 2012 yılında Samsun Bafra`da yaşanan bir cinayetle ilgisi bulunduğu yönünde önemli bilgilere ulaştı. Samsun`un 19 Mayıs İlçesi`nde yaşanan olayda iki otomobilin çarpıştığı kaza sonrası, araç sürücüleri arasında çıkan tartışmada iki taraf da silahlarını ateşlemiş, 17 yaşındaki Recep Kaan Söyleyen kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, babası 51 yaşındaki Nuri Söyleyen ve kavga ettikleri 47 yaşındaki Şinasi Gür ise yaralanmıştı. Tokat`ta öldürülen kişinin üzerinde de `Şinasi Gür` adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı çıkması ve Samsun nüfusuna kayıtlı olması saldırının bu olayla alakalı olduğu ihtimalini güçlendirdi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

TOKAT`TA ÖLDÜRÜLEN ŞAHSIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ
TOKAT (İHA) - Tokat`ta sokak ortasında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden şahsın kimliği belirlendi. Şahsın ismini değiştirdiği ortaya çıktı. 
Yeşilırmak Mahallesi Orhangazi Caddesi Sanayi Sitesi yakınlarında akşam saatlerinde silahlı saldırı sonucu ölen şahsın üzerinden "ËœŞinasi Gür` ile "ËœYusuf Gür` adına düzenlenmiş iki adet nüfus cüzdanı çıkmıştı. Olayla ilgili yapılan soruşturmada asıl adı Şinasi Gür (47) olan şahsın Samsun`da yaşanan bir olaydan dolayı ismini "ËœYusuf Gür` olarak değiştirdiği öğrenildi. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi`nden 2014 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi`ne yatay geçiş yaptığı öğrenilen Yusuf Gür`ün Tarla Bitkileri Bölümü 4. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. 
Polis olaydan sonra kaçan cinayet zanlısının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Otopsi işlemleri tamamlanan Yusuf Gür`ün cenazesinin ise henüz hastane morgundan alınmadığı kaydedildi.
Polis, olayın Samsun`un 19 Mayıs ilçesinde 2012 yılında meydana gelen trafik kazasında araç sürücülerinin tartışması sonucu yaşanan silahlı kavga ile bağlantısı olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. 19 Mayıs ilçesinde yaşanan trafik kazası sonrasında Şinasi Gür`ün ayağından yaralandığı, silahlı kavgada Recep Kaan Söyleyen`in (17) hayatını kaybettiği, babası Nuri Söyleyen`in (51( ise ağır yaralandığı bildirildi. 

Kaynak: http://www.bafrahaber.com/tokatta-cinayet-1-olu-98200.html#ixzz3V894IFOr

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Nuri Söyleyen Gözaltına Alındı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0