BAFRA

Mustafa Demir'den Bafra için bir şey

   |   
 6225
Mustafa Demir'den Bafra için bir şey - SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’un dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu söyledi. Kentin turizm hazinelerini tek tek ortaya çıkarmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, “Tüm kurumlarımız, üniversitelerimiz, teşkilatlarımızla birlikte Samsun’u geleceğe taşıyoruz” dedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’un dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu söyledi. Kentin turizm hazinelerini tek tek ortaya çıkarmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, “Tüm kurumlarımız, üniversitelerimiz, teşkilatlarımızla birlikte Samsun’u geleceğe taşıyoruz” dedi.

Yorum Analiz: Bafra için bugüne kadar doğru dürüst bir icraatı olmayan, zorunlu hizmetleri yerine getiren Mustafa Demir, Kapıkaya'ya kışın da kullanılabilecek bir çalışma yaptıklarını açıkladı. 

Zihni Şahin döneminde hazırlanan yamaç paraşütü tesisi projesinin akıbeti belli değil. Bugüne kadar sürekli yapacağız-edeceğiz ile günlerini geçiren ve adı yakında cek cak Mustafa'ya çıkacak olan Demir'in Bafra'ya olan ilgisizliği Bafralıların gözünden kaçmıyor.

İHA'DA YAYINLANAN HABER: 

TEKNOFEST hazırlık çalışmalarının başladığını vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, festival tamamlandığında kentteki değişimleri hep birlikte göreceklerini dile getirdi. “Tüm kurumlarımız, üniversitelerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte Samsun’u geleceğe taşıyoruz” diyen Başkan Mustafa Demir, “Gülsan Sanayi Sitesi kalktığında oraya yapacağımız büyük bir külliye ve peyzaj projesinin Doğupark’ı da kapsar şekilde içine aldığımızda Samsun, harika bir yaşam alanına kavuşacak. Samsun, dünyanın en güzel şehri. Başka şehirler alınmasın. Turizmde hazinenin üzerinde oturuyoruz. Bafra Kapıkaya’da bir çalışma yapıyoruz. Akşamdan sabaha olmuyor. Önce yollarını yapacağız. Ardından yaz- kış kullanılabilecek güzel bir kafeterya yapacağız. Orayı gidip görmeniz lazım. O kanyonun bir eşi benzeri dünyada yok. Turizm hazinelerini tek tek ortaya çıkarmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Ama önce insanlarımızın gezip görmesi lazım. Çamgölü, Sarıgazel ile ilgili de çalışma yapacağız” diye konuştu.
Samsun’un Türkiye’nin en önemli kent lokasyonlarından biri olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun, Karadeniz’in en güçlü ve stratejik şehri. Ekonomik ve ticari anlamda Samsun, çok önemli bir yerde konumlanıyor. Dünya piyasalarına sunabileceğimiz ürün kalitesini yakaladığımız için ihracatımız da artırıyor” ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa Demir'den Bafra için bir şey içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 28
User defaultYorum Id: 134556
20 Aralık 2021
09:42
  • Yorum Id: 134556
  • 20 Aralık 2021
  • 09:42

Sizlerde yalan talandan başka hiç bir hizmet gelmedi bu ülkeye, işiniz gücünüz turistik tesis açmak, bowlink salonu, yüzme havuuzu, kayak reyonu, yüzme pisti açmak, millet aç, işsiz, bunları düşünecek beyinde kalmamış sizde.

User defaultYorum Id: 134191
14 Aralık 2021
09:49
  • Yorum Id: 134191
  • 14 Aralık 2021
  • 09:49

Ey bafralılar..bu adamı siz seçtiniz..sırayla bafranın tüm projelerini iptal ediyor... samsunun en büyük ilçesinin başkanınında çıtı çıkmıyor..ilde toplantıda arkalarda oturuyor. mahallemiz sayılacak 19 mayıs başkanı bile daha önde duruyor toplantılarda...projeyi geç 5 yıldır emirefendi türbesinin önünde 50 cm lik çukuru kapatamadılar...

User defaultYorum Id: 134003
10 Aralık 2021
18:31
  • Yorum Id: 134003
  • 10 Aralık 2021
  • 18:31

Yapacağız la geçti su bafrada yaşayan gençlerin ömrü, hep yapacağız dendi de hiç yapılmadı, değişmedi bafranin makus talihi, ne siyasiler geldi geçti de, bitane bafram diyip her yerde hakkını savunup koruyani göremedik malesef

Daha Fazla Yorum