GÜNDEM

Mustafa Aktaş En İyi Yamaç Paraşütü Pilotu Seçildi

 
 786
Mustafa Aktaş En İyi Yamaç Paraşütü Pilotu Seçildi - Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü pilotu Mustafa Aktaş, Adana`da düzenlenen 7. Adana Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivalinde "En İyi Pilot" seçildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü pilotu Mustafa Aktaş, Adana`da düzenlenen 7. Adana Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivalinde "En İyi Pilot" seçildi.

Adana Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunda Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübünün (AHAS) organizatörlüğünde düzenlenen festival, Kabasakal köyü Rüzgarlı Tepe`de gerçekleşti.

Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in desteği ile festivale katıldı.
İki gün süren festivale 15 ilden toplam 170 pilot katıldı. Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü de festivale 12 pilot ile katıldı.
Festivalde Bafra ekibinden Mustafa Aktaş "En iyi pilot" seçildi. Havacılık ve Yamaç Paraşütü festivalinde uçuş yapan Recep Akar, Haydar Aksu, Kaan Özyürek, Bedirhan Erdoğan, Oğuzhan Koca, Özcan Çakır, Mehmet Akif Topçuoğlu, Tayfun Sağlam Ve Muhammet Özkan`a katılımlarından dolayı belge verildi.

Kafile sorumlusu ve "En İyi Pilot" seçilen Mustafa Aktaş, "Öncelikle, Bafra ekibi ile festivale katılma fırsatı veren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e çok teşekkür ediyorum. Bu festivale mutlaka katılmamız gerekiyordu. Sağolsun Başkanımız sayesinde katıldık. Bafra`da da bu tür festivaller yapma hazırlıkları içindeyiz. Biz bu tür organizasyonlara katılırsak, Bafra`da yapılacak organizasyonlara katılımcı bulabiliriz. Emeklerimiz boşa gitmedi ve Bafra`yı en güzel şekilde temsil ettik. 
Ayrıca Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Başkanı Burhan Apaydın`a da, bu organizasyonu planladığı için teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarımı kutluyorum." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mustafa Aktaş En İyi Yamaç Paraşütü Pilotu Seçildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0