GÜNDEM

Mısır`daki Tutklu Oğluna Kılıçdaroğlu`ndan Yardım İsteği

 
 995
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları ve Bafralı vatandaşlarla sohbet ve tanışma amaçlı geldiği Bafra`da büyük bir ilgi gördü.

Bu arada, Bafra Beşyol mevkindek Bafra CHP İlçeTeşkilatı önündeki parti otobüsünün üzerinde halka hitap eden Kılıçdaroğlu`na Nuran Dursın adlı bir kadın iş değil; kayıp oğlu için yardım talep etti. Nuran Dursun gözyaşlarına hakim olamayıp şöyle konuştu:

Oğlum Recep Dursun 1 senedir Mısır`da. 8 arkadaşıyla Mısır`a gitti ve tutuklandı. Sesimi hiç bir yere duyuramadım. Kendisi kaptandı. Bir senedir ses seda yok. Ayın 24`ünde mahkemesi var. Sizden yardım rica ediyorum"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise; bu konuda elinden gelen yardımı yapmaya çalışacağını söyledi.

  • BafraHaber Yorum
  • Mısır`daki Tutklu Oğluna Kılıçdaroğlu`ndan Yardım İsteği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0