BAFRA

Meclis Üyesi Furkan Göçer’den Özür Diledi!

 
 9402
Meclis Üyesi Furkan Göçer’den Özür Diledi! - İYİ Parti Meclis üyesi İsmail Bekar, Bafra Haber muhabiri Furkan Göçer'in meclisten çıkarılışını hata, Recep Mutlu'nun mektubunu gereksiz, AKP'li birine vermesini ise manidar olarak değerlendirdi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - İYİ Parti Meclis üyesi İsmail Bekar, Bafra Haber muhabiri Furkan Göçer'in meclisten çıkarılışını hata, Recep Mutlu'nun mektubunu gereksiz, AKP'li birine vermesini ise manidar olarak değerlendirdi.

İYİ Parti Meclis üyesi İsmail Bekar, geçen Mayıs ayı Meclis toplantısında yaşananlar ile ilgili olarak Bafra Haber’in sorularını cevaplandırdı.

Bekar, “Furkan Göçer’in meclisten çıkarılışı doğru mu, Recep Mutlu’nun mektubu sizin yerinize bir AK Partili’ye vermesini nasıl değerlendiriyorsunuz ve Recep Mutlu’nun meclise gönderdiği mektubu gizli okutması konusunda neler düşünüyorsunuz” sorunlarını şu şekilde cevaplandırdı:

Meclis üyemiz Recep Mutlu'nun, geçen meclis toplantısında okunmasını isteği mektubu AK Partili meclis üyesine vermesine şaşırmıştım. Bafra55'e verdiği demeç ile şaşkınlığım daha da arttı. #iyi-parti2#'nin diğer meclis üyesi Önder Fatih Şenol’un mecliste olmadığını bundan dolayı AK Parti'li Meclis üyesine verdiğini söylemiş. Ben hangi partinin meclis üyesiyim acaba. Olacak iş değil. 

Muhabir kardeşimiz Furkan Göçer konusuna gelince. Şimdi kendisi asker. Ona hayırlı teskereler diliyorum. Onu bu şekilde morali bozuk olarak askere yolladığımız için derin Üzüntü duyuyorum.

Furkan'ın meclisten çıkarılması çok yanlıştı. Her şey bir anda oldu, bir şey anlamadık. Başkanın defalarca dışarı alın demesi çok onur kırıcı. Arkadaşımız biraz genç olunca kendini savunması bize biraz garip gelmiş olabilir. Meclisimiz talihsiz bir olay yaşadı. İnşallah tekrar böyle bir şey olmaz. Bu olayı bu kadar büyütmeyip meclis üyeleri olarak müdahale edebilirdik ancak bizim de şaşkınlığımıza geldiği için müdahale edemedik. Kendi adıma bütün basın mensuplarından özür diliyorum.

#recep-mutlu1#'nun, Meclise mektup sunması da çok gereksiz bir şeydi. Hasta olduğunu herkes biliyor. Sosyal medyada yer aldı. Meclis tecrübesi olan biri. Gereksiz bir tartışmaya sebep oldu. Mektubu dinleyince bütün yaşananlar bu mektup yüzünden mi dedim.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Meclis Üyesi Furkan Göçer’den Özür Diledi! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 12
User defaultYorum Id: 123951
22 Temmuz 2021
23:33
  • Yorum Id: 123951
  • 22 Temmuz 2021
  • 23:33

Recep mutluyu bafrada herkes tanir,ne oldugunu bilir,belediyede calisirken neler döndürdü.bilen biliyor.

User defaultYorum Id: 120678
07 Haziran 2021
15:24
  • Yorum Id: 120678
  • 07 Haziran 2021
  • 15:24

Bunlarda ne adalet kalmis ne insanlik yedikleri her lokma haram zikkim olsun sonra cikip hanki yuzle yoneticilik yaparlar

User defaultYorum Id: 119676
25 Mayıs 2021
18:45
  • Yorum Id: 119676
  • 25 Mayıs 2021
  • 18:45

İsmail abi adamsın. recep mutlu ........... şu belediyenin yakasını bir türlü bırakmadı gitti. mahalle ..... gibi nedir gizli gizli mektup bu nedemektir ben bittim artık demek istiyorsun recep mutlu popülizm magandılığı yapmaktan artık bi vazgeç bu halk senide biliyor o belediye başkanınıda neyseki sandığa az bi zaman kaldı

Daha Fazla Yorum