GÜNDEM

Kendini Vuran Şahıs Hayatını Kaybetti

 
 314
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Alaçam ilçesinde bir kişi, düğünde tabancayla havaya ateş etmek isterken kazayla kendisini vurarak hayatını kaybetti.

Samsun`un Alaçam ilçesinde bir kişi, düğünde tabancayla havaya ateş etmek isterken kazayla kendisini vurarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Etyemez köyünde daha önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle sağ kolu kesilen S.A., yakınlarıyla birlikte bir düğüne gitmek için yola çıktı. Yolda seyir halinde iken belindeki ruhsatsız tabanca ile havaya ateş etmek isteyen S.A., tabancanın kazaen ateş alması sonucu kendini vurarak göğsünden ağır yaralandı. Alaçam Devlet Hastanesi`ne götürülen S.A., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. S.A.`nın cenazesi köyünde defnedilirken, soruşturma sürdürülüyor.
  • BafraHaber Yorum
  • Kendini Vuran Şahıs Hayatını Kaybetti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0