GÜNDEM

Kaymakamı Katırcı`dan Kitap Bağışı Kampanyası

 
 128
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Ali Katırcı 12 Ocak`ta ziyaret ettiği Yeşilyazı İlköğretim ve Ortaokulunda Kütüphanesi olup, kitabı olmadığından dolayı Bafra İlçesinde bir kampanya başlattı.

Kaymakam Katırcı yayınladığı genelge ile makamında yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Katırcı"˜`İlçemiz köylerinde yapmış olduğum denetim ve ziyaretlerde köy ilköğretim okullarının kütüphanelerinde çok az veya hiç kitap olmadığını gördüm. En son 12 Şubat tarihinde Bafra İlçesine bağlı Yeşilyazı ilköğretim/ortaokulunda 264 öğrenci mevcudu olup kütüphanesi olduğu halde hiç kitabının olmadığı görülmüştür. Bu nedenle kaymakamlığımızca köy okullarında değerlendirilmek üzere, "Kitap Kampanyası." Başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanyaya tüm amir, memur, sivil toplum örgütleri, odalar, bankalar ve Bafra halkının gönülden katılmasını diliyorum. Kampanyaya her türlü dergi, kitap, hikâye, roman, ders kitapları, ansiklopediler dâhil olup çift olanlar farklı okullarda değerlendirilecektir.

Kitaplar Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edilecektir. İş bu anlamlı kampanyanın bir yarış haline getirilerek coşkulu bir katılım olmasını yürekten dilerim.``dedi.

 

  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakamı Katırcı`dan Kitap Bağışı Kampanyası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0