GÜNDEM

Kaymakam Boyacı`dan Yeni Yıl Mesajı

 
 65
Kaymakam Boyacı`dan Yeni Yıl Mesajı - Kaymakam Boyacı`dan Yeni Yıl Mesajı
Bafra Haber

 |  - Kaymakam Boyacı`dan Yeni Yıl Mesajı

Değerli Arkadaşlarım;
 Bir yılı daha geride bıraktık. 2009 yılı ilçemiz için çok güzel çalışmalarla dolu geçti. Eğitimde İlköğretim, Lise, TOKİ Lisesi, Anaokulu ve Anasınıfları açıldı.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığından MEB’na devrolduktan sonra, ilk defa Tarım Meslek Lisesi Tarım diyarı Baframızda açıldı.
Okul yatırımları “Anakız Okuldayız” kampanyaları, “Türkiye Okuyor” kampanyaları çok iyi devam etmekte..
İlçemizi Tümüyle Turizm Alanı ilan etme çalışmalarımız sonuçlanmak üzere. Ülkemizin en sulak ve en büyük “Kuş Cenneti” içinde teknik sosyal tesisler hizmete girdi.
İftihar kaynağımız “Bafra Pidesi” TSE tarafından tescil edildi. Ticaret Odamıza belgesi verildi.
Çok geniş alanlarda yapılan Çeltik üretimi ile artık literatüre giren pirincimiz “Bafra Pirinci” çeşid olarak iç ve dış pazarlara sürülecektir. OSB’de 3 yeni firma daha yatırıma başlıyor.
Samsun- Bafra yolu bitti.
Bafra –Sinop Otoyolu hızla devam ediyor.
AR-GE ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansları (OKA) ile yeni kalkınma projelerine başlanacak; Yatırımcılara projeleri hazırlama yardımları yapılacak.
DSİ Sol Sahil, Sağ Sahil ek projeleri bitiyor; Paşaboğazı sulama kanalı yatırımı tamamlandı. 2010 da sulama hizmeti verecek.
22 Köyümüzde Organik tarım faaliyeti, Organik Hakiki Arıcılık- Bal çalışması ve üretimi yapılıyor. Dağ Orman Köylüsünün elinde kalıp pazarlayamadığı Süt için toplama faaliyet projesi sonucu Soğutucu Tank ve Toplama aracı hizmete girdi. (SYDV Projesiyle) Tarım, Eğitim, Kültür ve Turizm de 2010 yılında çok büyük gelişmeler olacak. Baframız hızla yoluna devam ediyor. Bu çalışmaları Amir- Memur- Devlet- Tüm Halkımızla elbirliğiyle yaptık. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Yeni yılda yeni bir enerji ve çalışma temposuyla bugünün işini yarına bırakmadan, Tüm Kamu görevlileri- Devlet Memurları, sivil toplum örgütleri, Bafralılar daha çok çalışıp ilçemizi daha ileriye götüreceğiz.
Tüm mesai arkadaşlarımın; Köy – mahalle Muhtarlarımızın; Muhterem Bafralı Hemşehrilerimin; Sayın Basın – TV mensuplarımızın yeni yılını kutlar; sağlık, uzun ömürler; bolluk, başarılı, bereketli günler; İlçemize, İlimize, Ülkemize huzur dolu günler getirmesi dileğiyle, sevgi ve saygılarımı sunarım.

                         
                                                                                                                                                                                                               Ayhan BOYACI
                                                                                                                                                                                                              Bafra Kaymakamı

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Boyacı`dan Yeni Yıl Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0