GÜNDEM

Kaymakam Boyacı Bafra`ya Veda Etti

 
 192
Kaymakam Boyacı Bafra`ya Veda Etti - Bafra Kaymakamlığından İzmir Selçuk Kaymakamlığına atanan Ayhan Boyacı 19 Eylül Gaziler Günü ve İlköğretim Haftası etkinliklerine katıldıktan sonra Bafra`ya veda etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığından İzmir Selçuk Kaymakamlığına atanan Ayhan Boyacı 19 Eylül Gaziler Günü ve İlköğretim Haftası etkinliklerine katıldıktan sonra Bafra`ya veda etti.

Bafra Kaymakamlığından İzmir Selçuk Kaymakamlığına atanan Ayhan Boyacı 19 Eylül Gaziler Günü ve İlköğretim Haftası etkinliklerine katıldıktan sonra Bafra’ya veda etti.
Bafra Cumhuriyet Meydanında düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü ve İlköğretim Haftası törenlerine katılan Ayhan Boyacı günün önem ve anlamı üzerine yaptığı konuşmadan sonra Bafra’dan ayrılmanın verdiği üzüntüyü ifade etti ve herkesten hakkını helal etmesini istedi.
Duygulu anların yaşandığı veda töreninde MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra Garnizon Komutanı Per. Yb. İbrahim Dağtekin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Bafra Adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jan. Bnb. Serdal Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, sivil toplum örgütü başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Boyacı Bafra`ya Veda Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0