GÜNDEM

Kaymakam Ali Katırcı`ya Ziyaretçi Akını

 
 188
Kaymakam Ali Katırcı`ya Ziyaretçi Akını - 20 Eylülde Bafra Kaymakamlık görevine başlayan Kaymakam Ali Katırcı`ya ziyaretçi akını her geçen gün artarak devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - 20 Eylülde Bafra Kaymakamlık görevine başlayan Kaymakam Ali Katırcı`ya ziyaretçi akını her geçen gün artarak devam ediyor.

20 Eylülde Bafra Kaymakamlık görevine başlayan Kaymakam Ali Katırcı’ya ziyaretçi akını her geçen gün artarak devam ediyor.

KIZILAY BAFRA ŞUBESİ
Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Bekir Sami Tuncer, Muhasip Üye İsmail Çebi ,  Türk Kızılayı Bafra Şubesi Kadın Kolları Başkanı M. Burcin Irmak, Başkan Yardımcısı Fatma Kolat ile birlikte Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’yı ziyaret ederek hoş geldin diyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Ziyaret esnasında Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç Bafra Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Ali Katırcı’ya Türk Kızılayı Rozeti takarak, Türk Kızılayı Bafra Şubesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

RKİYE İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI BAFRA ŞUBESİ
Günün diğer ziyaretçileri Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası Bafra Şube Temsilciliği oldu.
Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası Bafra Şube Temsilciliği Başkanı Yaşar Buharalıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Mutlu, Mustafa Kaynak ve Üyeler Özcan Erduran, Ali Kuloğlu, Ümit Kır, Bilal Şahin Kaymakam Ali Katırcı’yı ziyaretlerinde Odalarının yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktardılar.

MEDİBAFRA ZİYARET
Bafra’nın ve Bölgenin ilk Özel Hastanesi olma özelliğini taşıyan Özel MediBafra Hastanesi de Kaymakam Katırcı’yı ziyaret edenler arasında yerini aldı.
Özel MediBafra Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.İsmail Kadıoğlu, Hastane Başhekimi Op.Dr.Kenan Kardeş,Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Raif Çaylı, Yönetim Kurulu Üyeleri Op.Dr.Yakup Sezer, Dt.Kaya Genç, Yönetici Asistanı Neriman Kıran , Halkla İlişkiler Sorumlusu Gülşah Turguter ziyarette hazır bulundular.
Ziyarette Özel MediBafra Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.İsmail Kadıoğlu ise Özel MediBafra Hastanesi hakkında Kaymakam Katırcı’ya bilgiler verdi.
Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise,’’Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Tüm çalışmaların Bafra’nın ufkunu açmaktan ibaret olduğunu.’’ belirtti.

MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ CEMALETTİN ŞİMŞEK ZİYARETİ
MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek  ve beraberindeki partililer, Aydın Didim Kaymakamlığından Samsun Bafra Kaymakamlığına atanan Ali Katırcı’ya ’’hoş geldin’` ziyaretinde bulundu.
Ziyarette MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek’’Her ne kadar muhalefet partisinin Milletvekili isem de, Bafra için hep birlikte hareket etmeliyiz. Bafra’ya hizmet etmek, partiler üstü bir görevdir. Bafra için üzerimize düşen her görevde yer almaya hazırız.’’dedikten sonra Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.
 Bafra İlçesinin şirin ve güzel bir yer olduğunu belirten Kaymakam Katırcı ise "Gelmeden önce Bafra hakkında çok olumlu şeyler duydum, İlçemizde el ele vererek güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Bafra’ya hizmet eden tüm kuruluşları bir araya toplayarak Bafra’nın sorunlarına daha etkin çözümler bulmak için gayret göstereceğini belirterek.’’sözlerini tamamladı.
Bafra Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyarette ayrıca MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP İl Genel Meclis Üyesi Bünyamin Duran, MHP Bafra İlçe Başkanı Eğitimci İslam Cural, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

SAMSUN VE BAFRA EĞİTİM BİR SEN’DEN KAYMAKAM ALİ KATIRCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Samsun Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şubesi ve Bafra Eğitim Bir Sen Teşkilatı Kaymakam Ali KATIRCI’ya ’’hoş geldin’` ziyaretinde bulundu.

Samsun Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Başkanı Necdet GÜNEYSU, Bafra Eğitim Bir Sen Başkanı Ali AK ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Didim Kaymakamlığından Bafra Kaymakamlığına atanan Ali KATIRCI`ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 Eğitim Bir Sen Başkanı Necdet GÜNEYSU “Sayın Kaymakamımıza yeni görevinde şahsım, Yönetim Kurulumuz ve Eğitim camiası adına başarı dileklerimizi ilettik”. Dedi.

  Kaymakam Ali Katırcı ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek Eğitimin önemine değindi ve Eğitimin geliştirilmesi konusunda herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini, özellikle de öğretmenlerimizin çağın teknolojik gelişmelerinden faydalanarak kendilerini ve eğitim sistemini geliştirici çalışmalar yapmaları gerektiğini vurguladı.

 Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen Samsun Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şubesi ve Bafra Eğitim Bir Sen Teşkilatı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer YAYLA ile görüştü. Görüşmenin ardından Milli Eğitim çalışanlarıyla tek tek görüşen Samsun Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Başkanı Necdet GÜNEYSU çalışanların özlük hakları konusunda Eğitim Bir Sen olarak yapılan çalışmalar konusunda personeli bilgilendirdi.

İŞİTME ENGELLİLER DERNEĞİ

Bafra İşitme Engeliler Spor Kulübü Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’ya hoş geldin ziyaretinde bulundular.
Ziyarette Bafra İşitme Engeliler Spor Kulübü 2.Başkanı Bülent Kurtgözlü, Tercüman Tugay Kurtgözlü ile Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundular.
Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü yaptıkları faaliyetleri, alınan Dünya Şampiyonlukları, Dünya 2. ve 3.Lükleri, Türkiye Şampiyonlukları ile ilgili Tercüman Tugay Kurtgözlü tarafından anlatıldı.
Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise,’’Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübüne yapacağım iade-i ziyarette problemlerini yerinde dinleyeceğim. Dereceye giren sporcularımızla ve diğer üyeler ile orada tanışacağım. Bafra İçin Hepimiz bir takım olmak zorundayız. Takım olursak başarıda kendiliğinden gelir.’’dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Ali Katırcı`ya Ziyaretçi Akını içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0