BAFRA

Kapısını Açmayan Şoförü Görevden Aldı

 
 4170
Kapısını Açmayan Şoförü Görevden Aldı - Türkiye, Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısının, ayağa kalkmadığı için personele “tuvalet önünde oturma cezası” vermesini konuşurken, Bafra’da da buna benzer bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Türkiye, Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısının, ayağa kalkmadığı için personele “tuvalet önünde oturma cezası” vermesini konuşurken, Bafra’da da buna benzer bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. 

İddiaya göre, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, kendisine kapı açmayan şoförü görevden alarak, eski görevi olan zabıtalığa gönderdi. 

Bugüne kadar pek duyulmayan, belediye içinde konuşulan olay, Güngören Belediyesinde yaşanan olayın basında yer alması ve Başkan Yardımcısının da görevden alınması sonrası tekrar gündeme geldi ve bazı sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. 

İddiaya göre, Başkanın şoförü Salih Küçük, önce Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ı daha sonra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı evine bıraktı. 

Başkan Yardımcısı Hüryaşar’ı evine bırakan makam şoförü Küçük, Şaban Hüryaşar’ın kapısını açmadı. Kendisine kapı açılmamasına sinirlenen Hüryaşar, ertesi gün Salih Küçük’ü Başkanın şoförlüğü görevinden aldı. 

Bu olay, Güngören’de yaşanan olay sonrası daha da dikkat çekti ve tepkiler ortaya çıkmaya başladı. 

HAMDİ YILDIZ İSİM VERMEDEN İMA ETTİ

Samsun Eğitim Bir-Sen Başkanı Hamdi Yıldız, olayı aşağıdaki sözler sosyal medya hesabına taşıdı: 

Bu başkan yardımcılarında ne kibirdir böyle. Kapısını açmadı diye görevini sonlandırıp sürgün yapılan şoför ayağa kalkmadı diye tuvalet kapısında bekletilen şoför bunlar bizlere yakışmıyor.

“Müslümanların başına idareci olarak geçen kimse, kendi için istediği şeyleri Müslümanlar için istemez, onlara şefkat duygusu taşımazsa, cennetin kokusunu koklayamaz.” Hadisi Şerif

ERDOĞAN: KİBİR EN BÜYÜK İSYANDIR

Öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da Genişletilmiş İl Başkanları Meclis Toplantısında, isim vermeden Veysel İpekçi’yi eleştirdi.

Erdoğan “Gurur abidesi olanlardan dava adamı olmaz. Bize Yunus’un ifadesi ile ‘Ete kemiğe büründüm Yunus diye göründüm’ anlayışında insanlar lazım. Diyorum ya hep birlikte Ömerler olmaya aday olmalıyız. Hele hele bulunduğu makamın gücüne güvenerek gönül kıran, insanları rencide eden, vatandaşa tepeden bakan kibir abidelerinin bu davada yeri olmaz. Bu tür insanların kapımızdan içeri girmeleri bile bizim için zuldür. Kibir en büyük isyandır. İnsan gönlünü kıranların biz de partideki görevliyle ilgili kalemini kırarız.” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ İSTİFASI ALINDI

Kendisini görünce ayağa kalkmayan personele tuvaletin önünde bekleme cezası veren Güngören Belediye Başkan Yardımcısı’nın istifası alındı.

Kararı Güngören Belediye Başkanı Dr. Mim. Bünyamin Demir, Twitter hesabından duyurdu. Demir şöyle yazdı: "Belediyemizde bugün meydana gelen üzücü olaydan dolayı ilgili başkan yardımcımızın istifası alınmıştır. Mesai arkadaşımız ve Güngören halkından özür dileriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kapısını Açmayan Şoförü Görevden Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0