Bafra Cumhuriyet Meydanı`nda kutlanan 3 Aralık Dünya Engeliler gününde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasında göze hoş gelen kareler ortaya çıktı.
Bafra Cumhuriyet Meydanı`nda kutlanan 3 Aralık Dünya Engeliler gününde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasında göze hoş gelen kareler ortaya çıktı. Ne kadar engelli olsalar da İstiklal Marşını söylemek için zorlanan konuşma engellilerimizin yanı sıra bedensel engelli olanlar da İstiklal Marşı okunurken görevlerini aksatmadılar. Bunlardan bir tanesi ise Türkiye Sakatlar Derneği Üyesi Kol ve Ayak Engelli olan Murat Ceylan. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunurken ayağa kalkarak saygısını gösteren Murat Ceylan Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı ve çevredekilerin takdirini topladı.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın