Bafra İmam hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri Mezunlar Buluşması bu yıl 7 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek. Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Dernek Başkanı Murat Topal konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. Topal, Geleneksel mezunlar buluşma programının bu yıl 8 Temmuz Pazar günü saat 17.00`da Okulumuz Bahçesinde gerçekleştireceklerini söyledi.
Topal, 11.sini gerçekleştirilecek geleneksel buluşma programının bu yıl yoğun bir ilginin olacağını belirtirken, `mezunlarımızın ve mensuplarımızın katılarak katkı sağlamasını istiyoruz` dedi.
Okul bahçesine gelen mezun ve mensupları en güzel şekilde ağırlamak için çalışmalarımızın yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. Buluşma programımızın birlik beraberlik ve kaynaşmak için çok önemli fırsat olduğunu belirten Murat TOPAL tüm mezun ve mensuplarımızı buluşma programına davet ediyorum` dedi.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!