GÜNDEM

İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı

 
 393
İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı - Bafra`da Toplum Destekli Polislik İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra`da Toplum Destekli Polislik İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

Bafra`da Toplum Destekli Polislik İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.
Toplantının sunumunu Bafra Toplum Destekli Polislik (TDP) Amiri Murat Sarı yaptı. Sarı, toplum destekli polisliğin önemi ve toplumun destek vermesine yönelik çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Toplantıda ayrıca Eğitime Destek projesi, engelli parmak izi projesi, karanlık sokaklar ve parklar, kaldırım işgalleri, dilenciler ve satıcılar, okul ve çevresinde meydana gelen olaylar, okullara yabancı şahısların girmesini engellemek için özel güvenlik istihdam edilmesi, toplu taşıma aracı kullanan sürücülerin eğitimden geçirilmesi, okul servis araçlarının denetimi, internet kafe denetimleri, okul çevresinde denetimlerin yapılması, düğün konvoyları, metruk yapıların denetlenmesi ve bilgilendirme toplantıları başlıklı konular ve projeler ele alındı.
Sorunları çözüme kavuşturmak üzere herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi talimatını veren Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, `Ortaklaşa hareket ederek bu sorunla hızla çözüme ulaştırmalıyız` dedi.
Toplantıya Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Bafra Emniyet Müdür Yardımcısı Cemal Sezgün, Bafra TSO Başkanı Recep Durgun, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Milli Piyango Öğrenci Yurdu Müdürü Yusuf Sabah,
Bafra ilçe Trafik amiri Galip Yavaşoğlu, Cumhuriyet Karakolu Amiri Davut Kısa, Mareşal Fevzi Çakmak Karakolu Amiri Mahmut Kurt ve mahalle muhtarları katıldı.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0