GÜNDEM

Hüseyin Yamaç Ve Ailesi İçin Tonya Hükümet Konağı Önünde Tören

 
 2551
Bafra Haber

 |  - Ünye'de trafik kazasında hayatını kaybeden Bafra Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yamaç, eşi ve oğlu için Tonya Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi.

{video}13 Ağustos Cumartesi günü ordu ili Ünye ilçesinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bafra İlce Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yamaç'a Tonya Hükümet Konağı`nda tören düzenlendi.

Törende Hüseyin Yamaç'ın öz geçmişinin okunması için  Tonya Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Köksal kürsüye gelerek Yamaç`ın öz geçmişini okudu.

Oz gecmisin ardinda Bafra İlce Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar kürsüye çıktı. Uzunlar konuşmasında, "Ben Hüseyin kardeşimle fazla çalışma imkânı bulamadım. Gönül isterdi ki daha uzun yıllar çalışalım. Ölüm dünyanın değişmez gerçeği umarım mekanı cennet olur" dedi.

{haber}

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI CENAZEDE

Belediye Başkanı olmadığım yıllarda da beraber çalıştığımız sevdiğimiz bir insandı diyen Bafra Belediye  başkanı Zihni Sahin, "Kendisini iyi ki tanımışım. Karadeniz insani hırçındır fakat Hüseyin kardeşimiz aksine mütevazi kendi halinde bir insandı. Ben Belediye Başkanı Olmadan önce uzun yıllar özel dershanelerde kurucu müdürlükleri yaptım. Hüseyin Yamaç özel okullara dershanelere baktığından bir şey söylerken bile bizlere utana sıkıla söylerdi."      dedi.
Başkan Şahin, kendisine rahmet yakınlarına başsağlığı dileyerek konuşmasına son verdi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Sahin'in konuşmasının ardından kürsüye Tonya İlce Milli Eğitim Müdürü Ayşe Nuray Cora çıktı.
Cora konuşmasında, "Hüseyin Yamaç uzun bir sure eğitim camiası içinde dürüst, doğru, çalışkan olarak yer alan ve Milli Eğitim camiasındaki çalışmaları ile herkesin takdirini kazanan bir eğitim neferiydi.

Hüseyin Yamaç, sabırlıydı, yardımseverdi, hoşgörülüydü, görevi suresince başarılı olmanın çabasını sürdürmüş o arkasında hoş bir seda bırakmasını bilenlerdendi.

Eğitim camiası olarak bizler, hem ailemizin bir ferdi hem de bir ailemizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mekanin cennet olsun  seni unutmayacağız" dedi.

Tonya`daki Hükümet Konağı önündeki törene; Tonya Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Sahin, Samsun Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora,Bafra İlce Milli Müdürü Mehmet Uzunlar, Tonya İlce Milli Eğitim Müdürü Ayşe Nuray Cora, Samsun İlkadım Yurdu müdürü Ömer Yayla, Bafra Öğretmen Evi Müdürü Veysel Kırcalı, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak, Mustafa Kemal ilköğretim Okulu müdürü Mustafa Kurt, Bafra Eğitim Sen Başkanı Tacettin Koca, Bafra Türk Eğitim Sen Başkanı İbrahim Akekmekçi, Bafra Eğitim Bir Sen Başkanı Hamdi Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Hüseyin Yamaç kimdi:
Hüseyin Yamaç, 15 Nisan 1956 tarihinde Trabzon ili Tonya ilçesinde doğdu.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize Egitim Fakültesi`nden 29 Aralık 1978 tarihinde mezun oldu.
1 Mart 1979 tarihinde Trabzon ili Tonya ilçesi Kalınçam İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.
14 Kasım 1979 tarihinde Trabzon ili Tonya Çayiriçi ilkokuluna tayin oldu.
13 Haziran 1919`da Tonya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şube müdürü olarak başladı.
11 Şubat 2002 tarihinde Bafra ilçesi Milli Eğitim müdürlüğüne atandı.

 

 

Bafra Öğretmenevi'nin imkanları ile bir yarım otobüs ile Yamaç'ı arkadaşları cenaze töreninde yalnız bırakmadı.


Tonya ilçesindeki resmi törenden sonra Çayıriçi Köyü'ne gidildi. 
Bafra Haber muhabiri Emre Şahinol Trabzon'dan bildiriyor.

{haberresimli}

  • BafraHaber Yorum
  • Hüseyin Yamaç Ve Ailesi İçin Tonya Hükümet Konağı Önünde Tören içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0