Bafra lokantacılar Odası Başkan Adayı Hasan Yayla Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy`u ardından Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl`ü makamında ziyaret etti
Bafra lokantacılar Odası Başkan Adayı. Hasan Yayla yaptığı açıklamada `Bugün sırasıyla belediye başkanımızı oda başkanlarımızı ziyaret ettik. Görüş ve fikirlerini alarak bizimde başkan olduğumuz takdirde yapacağımız faaliyetleri kendilerine açıkladık` şeklinde konuştu.
Yayla `Üyelerimizin fikirlerini alacağız, ne düşündükleri bizim için önemli yapılması gerekenleri arkadaşlarımızın fikir ve eleştirilerini değerlendirerek belirleyeceğiz. Ayrıca okuyan çocuklarımıza odamız imkanları dâhilinde burs sağlanması, ekonomik güçlük çeken oda mensuplarımızın ve meslektaşlarımızın ekonomik durumlarının düzeltilmesinde gerekli kredilerin faydan alabilmesinde her türlü yardımı göstermeye uğraşacağız` dedi.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!